Naar inhoud gaan

Zon, zee en fruit bij Blitz

Het kwik stijgt boven de 30 graden bij Blitz. Voor wat afkoeling, strand je eerst bij Parasol Beach. Kies je favoriete tune op je draagbare radio. En open vervolgens je parasol door de juiste combinaties te maken met de dobbelstenen. Het geluid van de meeuwen en de zee verfrissen meteen. Hoewel je vast wat langer wil vertoeven bij Parasol Beach, staat het volgende kustparadijs je al op te wachten bij Hawaiian Fruits Dice. Deze dice slot brengt verfrissing dankzij de fruitige dobbelstenen en de Hawaiiaanse sfeer. 

Parasol Beach

Parasol Beach Parasol Beach verwelkomt je met een zonnige dice game van Air Dice. Om te spelen krijg je vier velden van elk negen dobbelstenen. Hierin maak je je beste combinaties met willekeurige sets van drie dobbelstenen. Krijg je drie identieke symbolen horizontaal of diagonaal naast elkaar, dan verdien je punten. Bij bepaalde combinaties telt je score zelfs dubbel of verdien je bonuspunten. Met drie Bonussymbolen op een winlijn start de Parasol Bonus. Hierbij verbergen 24 parasols een prijs. Onder een van hen zit zelfs een ticket voor bonusfase 2, waarmee een grand jackpot, jackpot, minipot en mystery games te winnen zijn.

Hawaiian Fruits Dice

Hawaiian Fruits Dice Bij Hawaiian Fruits Dice van GameArt wacht Tiki je op. Deze vrolijke totem spaart Wildsymbolen en vuurt ze af als de meter vol is. Verzamel je 40 symbolen op de Tiki meter, dan start de free spinmodus. Het basisspel speelt zich af op een 5×5 rooster, terwijl de Free spinronde op een 7×7 veld is. Hierin vallen de sappige Hawaiiaanse vruchten. Je scoort punten door horizontaal of diagonaal clusters van vijf of meer dezelfde symbolen te maken. Winnende combinaties verdwijnen en de overige symbolen storten naar beneden. Met een druk op de spinknop komen nieuwe tekens tevoorschijn op de rollen.

Nog meer Blitz

Spreekt het Blitz strand je aan? Er zijn vast nog meer bestemmingen waar je even halt wilt houden. Het online casino heeft immers een uitgebreid aanbod van dice games en slots met uiteenlopende thema’s. Voor wie meer van groen houdt, zijn er spellen tegen een bosrijke achtergrond. Ook als je graag terugreist in de tijd of de ruimte wil verkennen heeft Blitz een geschikt spel. Met tal van dice games en slots maak je bovendien kans op jackpots tot € 25.000.

Ontdek deze nieuwe games bij Blitz