Naar inhoud gaan

Zwem met vissen op Unibet

Go Fish!

Op Unibet heb je veel mogelijkheden om het water in te duiken en met vissen te zwemmen. Wees gerust, je moet je adem niet inhouden tijdens het spelen van deze slot spellen. In Go Fish! heb je een speciale rol die de vissen blindelings volgen. Het geeft je een extra groot speelveld met meer kansen op een winlijn. Wild Depths laat je zoeken naar luchtbellen en parels. Deze twee symbolen helpen je grotere bedragen te winnen. In welk spel duik jij eerst?

Go Fish!

Go Fish! Met Inspired Gaming maken we onze eerste duik. Dit slot spel heeft vier rollen. Drie staan in het midden terwijl de vierde zich errond baant. Winlijnen maak je door dezelfde symbolen te verkrijgen op minstens drie naast elkaar liggende rollen, beginnend uiterst links. Deze winnende combinaties verdwijnen en maken plaats voor nieuwe symbolen zodat je de kans hebt meerdere winlijnen per draaibeurt te behalen. Op willekeurige momenten zwemt een walvis voorbij die een draaikolk veroorzaakt en je symbolen verplaatst.

Wild Depths

Wild Depths Pragmatic Play duikt de wilde dieptes in. Een Wildsymbool in dit slot spel is niet enkel het symbool dat elk ander symbool vervangt, maar deelt ook altijd een 2x vermenigvuldiger uit wanneer hij deel uitmaakt van je winlijn. Daarnaast is er het Scattersymbool. Wanneer je er drie of meer van deze verzamelt, win je gratis ronden. Afhankelijk van de hoeveelheid Scattersymbolen is je vermenigvuldiger gedurende het bonusspel groter. De vermenigvuldiger groeit per keer dat je tijdens de gratis ronden meer gratis ronden bemachtigt.

Dieren van Unibet

Naast vissen en andere waterdieren zijn er heel wat mythologische, fantastische en realistische dieren te vinden in slot spellen van Unibet. Zo gaat Serpent Shrine over een slang en Owls over kleurrijke uilen. In African Quest ontmoet je meerdere Afrikaanse dieren, zoals leeuwen, zebra’s en giraffen. Of een yeti een realistisch dier of een fantasiedier is, laat ik aan jou over, maar het spel 9k Yeti gaat wel over hem. Ook trollen vallen op je rollen tijdens Troll Hunters 2.

Ontdek deze nieuwe games bij Unibet