Naar inhoud gaan

Pick 3 Online

Pick 3 Online

Pick 3 is een kansspel dat aan populariteit begint te winnen in België. Het uitkiezen van cijfers om te voorspellen welke getrokken zullen worden is op zich geen nieuw spel. Zelfs in de tijd van de Romeinen speelden ze een soort van dit spel, maar dan met dobbelstenen. Er werd gewed op welke cijfers gerold zouden worden. Dit toont aan dat het altijd al in een mate populair is geweest. Tegenwoordig verloopt het voorspellen van deze cijfers natuurlijk niet meer met dobbelstenen, maar automatisch. Het hoeft dan ook geen verrassing te zijn dat Pick 3 ook zijn weg online heeft gevonden.

Pick 3 online spelen

Pick 3 wordt online aangeboden door e-lotto, de website van de Nationale Loterij. Elke dag is er een nieuwe trekking. Om mee Pick 3 mee te spelen bij de Nationale Loterij moet je natuurlijk wel over een account beschikken. Een account aanmaken bij de Nationale Loterij is zeer simpel en vlug. Om een account aan te maken moet je je naam, e-mailadres, rijksregisternummer en paspoortnummer ingeven. Dit is dus niet zo heel anders dan bij andere goksites.

Het online invullen van je formulier om Pick 3 te spelen is zeer simpel. Je moet je cijfers uitkiezen en vervolgens bepalen op welke manier je wil spelen. Dit is dus eigenlijk niet anders dan wanneer je je formulier invult in een fysiek verkooppunt. Het is zo dat de website van de Nationale Loterij de enige website in België is die Pick 3 online aanbiedt. Let er ook steeds op dat wanneer je andere games gaat spelen, je altijd speelt bij legale goksites die erkend zijn door de Belgische Kansspelcommissie.

Hoe werkt Pick 3?

Pick 3 Formulier Pick 3 is zeer simpel. Zoals de naam al zegt kies je drie cijfers, tussen 0 en 9. Elke combinatie van cijfers is mogelijk. Er zijn vier verschillende manieren om Pick 3 te spelen. Ten eerste is het mogelijk om ervoor te kiezen dat je zal spelen op de exacte volgorde van je uitgekozen cijfers. Deze manier van spelen heeft dan wel het grootste risico, maar je zal ook de hoofdprijs winnen indien je de exacte volgorde correct hebt. Dit levert je namelijk niet minder dan € 500 op.

Daarnaast is het ook mogelijk om in willekeurige volgorde te spelen. In deze modus maakt het niet uit of de volgorde van je gekozen cijfers correct is, enkel de cijfers zelf. Als je de drie cijfers correct hebt win je € 80, terwijl je € 160 wint indien twee cijfers identiek zijn. De laatste twee opties die aangeboden zijn, is om te wedden op de eerste of laatste twee cijfers in volgorde. Als je de eerste of laatste twee cijfers exact juist hebt, win je € 50.

Pick 3 resultaten en statistieken

Pick 3 Meest getrokken De Nationale Loterij biedt op hun website een overzicht aan van de statistieken van Pick 3. Zo is het zeer gemakkelijk om na te gaan wat de resultaten van de vorige trekkingen waren. Alle vorige resultaten zijn terug te vinden onder de tab ‘Resultaten’ op de homepagina van Pick 3 bij de Nationale Loterij.

Daarnaast kan je ook de statistieken raadplegen van de verschillende cijfercombinaties in het spel. Overzichten van zowel de meest getrokken én minst getrokken nummers zijn beschikbaar. Je vindt ook een overzicht van de nummers die recent het minst getrokken werden. Let wel op, beschouw deze statistieken niet als een absolute kans dat de minst getrokken nummers meer kans hebben om later getrokken te worden. Ook de meest getrokken cijfers zijn geen zekerheid om altijd tevoorschijn te komen.