Naar inhoud gaan

bwin organiseert groots Powerfest met $5 miljoen aan prijzen

Powerfest pokerfestival bij bwin

Wil je je vrienden graag bewijzen hoe goed je kunt pokeren? bwin organiseert momenteel een heus pokerfestival genaamd Powerfest waarin je je uitgebreid kunt bewijzen. Het festival heeft aangevangen op 21 februari en duurt nog tot 20 maart 2016. In deze vier weken vinden 98 verschillende toernooien plaats waarbij in totaal $5 miljoen aan prijzengeld wordt verdeeld. Buy-ins van $5,50 tot $5.200 zijn mogelijk, dus ook met een kleiner budget kun je hieraan deelnemen.

Kwalificeer je voor een Main Event en win fantastische bedragen

Het online Powerfest festival duurt 4 weken, waarin er 98 afzonderlijke toernooien worden gespeeld en elke week vindt er ook een Main Event plaats waarvoor je jezelf moet proberen te plaatsen. Er valt dan een groot gegarandeerd bedrag aan prijzengeld te winnen in ruil voor een lage buy-in. Zo kun je bij het eerste Main Event $5,50 omzetten in een deel van $25.000 en bij het laatste Main Event is het zelfs mogelijk om $1.050 om te zetten in een deel van $500.000. Alle 98 winnaars plaatsen zich daarnaast voor deelname aan het “Toernooi der Kampioenen” op zondag 27 maart, waarin zij het tegen elkaar zullen opnemen.

Kans op een unieke hoofdprijs tijdens het “Toernooi der Kampioenen”

De winnaars van alle 98 toernooien maken gedurende het “Toernooi der Kampioenen” kans op allerlei prijzen, zoals Power Series Tickets met een waarde van $5,50 , maar slechts 1 winnaar wint de hoofdprijs: een reis naar Las Vegas ter waarde van $5.000 met daarbij inbegrepen de vlucht en het verblijf in een vijfsterrenhotel voor twee personen, deelname aan het WPT500 toernooi in het Aria, $1.000 zakgeld en een diner met partypoker ambassadeur Mike Sexton met daarbij de ontvangst van een gesigneerde uitgave van zijn nieuwste boek: Life's a Gamble. Daarnaast mag de winnaar bokshandschoenen in ontvangst nemen, die gesigneerd werden door partypoker ambassadeur en voormalig wereldkampioen boksen Carl Froch, alsook de kampioensgordel van het Toernooi der Kampioenen.