Naar inhoud gaan

Matthias Pohl blijft winnen

Matthias Pohl pokert bij Golden Palace

Matthias Pohl is een verwoed pokerspeler. Zijn drukke levensstijl als acteur en model staat hem echter niet in de weg om zijn hobby uit te oefenen. Bij Golden Palace kan hij 's avonds en 's nachts naar hartelust pokeren, en met succes.

Zo won hij eerder deze maand twee toernooien, met een winst van zo'n € 1.500. Vorige week behaalde hij opnieuw de zege in maar liefst vier verschillende toernooien. Hij won drie Midnight Oil-toernooien en één Nightly Rehab-toernooi en wist zo op één avond meer dan € 1.000 te winnen.

Als je net zo druk bezig bent als Matthias Pohl, heeft Golden Palace dus een oplossing als je toch nog wil poker spelen. De Midnight Oil en Nightly Rehab-toernooien zijn korte toernooien die je 's avonds en 's nachts kan spelen. Deze toernooien zijn klein en kort, waardoor je vlug veel geld kan verdienen, net als Matthias Pohl.

Via GoldenPalace.be kan je deelnemen aan verschillende pokertoernooien. Dit gaat om gewone eenmalige spellen, maar ook om grotere toernooien, soms zelfs zonder een inleg. Je kan nu ook via je tablet of smartphone deelnemen, met de pokerapplicatie van Golden Palace. Zo kan je mobiel Texas Hold'em spelen. Ook kan je direct bij een tafel meespelen, met behulp van de quick table access. Bij registratie op Goldenpalace.be krijg je al € 5 welkomstbonus. Hiermee kan je zowel inzetten in het casino, wedden op sportwedstrijden en pokeren.