Naar inhoud gaan

Poker Bonus Codes

Wil je het online spelen van poker met echt geld graag eens uitproberen, maar je ziet het niet meteen zitten om zelf een eerste storting te doen? Of is er een pokersite die je graag eens op de proef zou stellen? Met een van de vele welkomstbonussen die geen storting vereisen kan je vaak € 50 of meer als gratis speelgeld ontvangen bij onder meer bwin Poker, PokerStars en Golden Palace. En dan zijn er nog eens de vele promoties waardoor je gratis kan deelnemen aan internationale pokertoernooien, en bonussen die je tal van andere voordelen opleveren. Wij verzamelen voor jou de beste poker bonussen van legale online pokerrooms die in België actief zijn en waar je eenvoudig met je startgeld aan de slag kan.

Stortingsbonussen

Alvorens je geld stort op je spelersaccount is het verstandig om eerst onze stortingsbonussen even te bekijken. PokerStars, Unibet Poker en veel andere legale online pokersites die actief zijn in België trakteren trouwe spelers immers graag op bonussen die kunnen oplopen tot 100% van het bedrag dat je op jouw spelersaccount stort.

PokerStars.be

€ 20 Stortingsbonus bij Je Eerste Storting

Doe een eerste storting op jouw PokerStars.be spelersaccount, en ontvang zomaar € 20 aan speelgeld gratis in jouw account wanneer je deze bonus code ingeeft. Bovendien krijg je er een deelname aan het 100k Privilege Freerolls toernooi bovenop. Klik op onderstaande knop om de promotie te laten openen in een nieuw venster, en de bonus code hier te doen verschijnen.


Unibet

€ 10 Welkomstbonus Zonder Storting

Pokerspelers kunnen bij Unibet.be meteen na registratie met € 10 gratis speelgeld aan de slag dankzij deze aanmeldingsbonus. Registreer je via deze promotielink om je pokerbonus op Unibet te ontvangen.

Ontvang € 10 welkomstbonus voor poker games