Naar inhoud gaan

PokerStars wederom verkozen tot beste poker operator op IGA

PokerStars logo

Het geweldige schouwspel van de International Gaming Awards in Londen heeft dit jaar gezorgd voor een grote winst voor PokerStars. Het is nu al de derde keer op rij dat de pokerspecialist benoemd is tot de beste ‘Online Poker Operator' van het jaar. Rational Group heeft hiernaast de prijs gekregen voor de beste ‘Socially Responsible Operator’ van het jaar. De communicatiedirecteur van de PokerStars gaf aan erg trots en blij te zijn met deze eer. PokerStars wil graag een zo’n veilig en betrouwbaar mogelijk platform bieden voor hun spelers, en vindt het fantastisch dat dit herkend en erkend wordt.

Internationale erkenning

PokerStars heeft een internationale community van pokerspelers. Ze zijn begonnen in 2001 en werden al snel de populairste keuze van spelers die overal zijn gevestigd. Over de jaren hebben ze al meer dan 120 biljoen handen gedeeld, een verbazingwekkend aantal waarmee ze ver boven alle andere online pokerwebsites staan. Er zijn elke dag weer nieuwe toernooien om aan mee te doen, en PokerStars staat bekend om de beste online beveiliging op het gebied van pokeren. Niet enkel in België hebben ze een speciale licentie om hun spellen legaal te kunnen aanbieden, ook in onder andere Duitsland, Italië en Frankrijk beschikken ze hierover.

Eén van de beste jaren ooit

In 2014 heeft PokerStars de mijlpaal gehaald van het organiseren van het één biljoenste toernooi, een bijzondere gelegenheid in de geschiedenis van online poker. Hiernaast kwamen in dit jaar de enorm populaire Spin & Go toernooien uit. Deze nieuwe manier van spelen is niet voor niets snel tot bovenaan de lijst gekomen. Ze hebben ook nog nieuwe spellicenties in zowel Engeland als Bulgarije kunnen verkrijgen en in bepaalde markten casino spellen kunnen implementeren. Met de winst van deze schitterende prijzen erboven op, was dit één van de beste jaren ooit voor PokerStars. En het gevoel zegt dat er nog veel meer zullen volgen!