HomeVerantwoord Spelen

Verantwoord Spelen

Verantwoord Spelen

Om de tijd te verdrijven, om wat geld te winnen of gewoon omdat je het leuk vindt, iedereen heeft zijn eigen redenen om te gokken. Ongeacht of je het nu doet voor het plezier of omdat je de spanning graag aangaat, het is zeer belangrijk om op de hoogte te zijn van de risico’s van gokken en gokverslavingen. Niet alleen voor jezelf, maar ook voor mensen in je omgeving. Als je bij jezelf namelijk symptomen van gokverslavingen opmerkt herken je namelijk al beter wat de risico’s zijn en hoe je op zoek kan gaan naar de nodige hulp. Door het herkennen van de symptomen zal je ook gemakkelijker riskant gokgedrag kunnen herkennen bij vrienden en/of familie, en je zal hen dus ook beter op weg kunnen helpen mochten zij een gokprobleem ervaren.

Meer over verantwoord spelen

https://feelinglucky.be/wp-content/uploads/person-playing-poker-300x189.jpg
<img id="postThumbnailImageTopLeftPostContent" class="postThumbnailImageTopLeftPostContent" src="https://feelinglucky.be/wp-content/uploads/person-playing-poker-300x189.jpg" width="300" height="189" alt="Verantwoord Spelen">

Over Feeling Lucky

Feeling Lucky informeert je over legale online kansspelen in België, en houdt je op de hoogte van de laatste nieuwtjes, de beste odds en de nieuwste casinospellen en weddenschappen.

Recente artikelen

21+ Gokken kan verslavend zijn.
Stop op tijd!
Meer info op: www.stopoptijd.be.

Copyright © 2023 Feeling Lucky, All rights reserved.