Naar inhoud gaan

Aftellen naar EK 2016 met drie nieuwe promoties bij betFIRST

Aftellen naar EK 2016 met drie nieuwe promoties bij betFIRST

In juni en juli 2016 vindt in Frankrijk het EK voetbal plaats, en we kunnen al reikhalzend beginnen uitkijken. Na hun goede prestaties tijdens het afgelopen WK in Brazilië, waar de kwartfinale werd bereikt, en de prima verlopen kwalificatiereeks voor het EK van komende zomer, die werd afgesloten als groepswinnaar, zijn de verwachtingen voor onze Rode Duivels hooggespannen. Als nummer een van de FIFA ranglijst mogen zij het komende zomer in de eerste ronde gaan opnemen tegen Italië, Ierland en Zweden. Om je alvast in de juiste stemming te laten komen voor het EK voetbal organiseert betFIRST drie nieuwe promoties waarmee je kunt wedden op het EK 2016 en kans maakt op vrije inleg, contant geld en legio prijzen.

Speel mee met PronoFoot Plus en maak kans op € 20.000

Allereerst is er PronoFoot Plus, waarbij je via het speciale EURO 2016 Super Rooster de uitkomst van alle EK wedstrijden mag gaan voorspellen. Welk land gaat de match winnen of wordt het wellicht een gelijkspel? Je hebt nu tot 11 juni de tijd om je voorspellingen voor de eerste elf wedstrijden uit te brengen. Het is mogelijk om je winkans te doen toenemen door dubbele of drievoudige weddenschappen te plaatsen. Er valt een gegarandeerde jackpot van € 20.000 te winnen.

Euro Cashback biedt je gratis inleg en kans op een HD televisie

Met Euro Cashback ontvang je tot 50% van je inleg terug tot een maximum van € 20 als je nu weddenschappen plaatst op de poulewedstrijden die worden gespeeld op de eerste dag van het EK. Als je bijvoorbeeld weddenschappen plaatst voor € 30, dan incasseer je € 15 gratis inleg op de eerste dag van het toernooi. Daarbij maak je als je nu gaat deelnemen elke maand via een prijzentrekking ook nog eens kans om een van de vijf HD televisies met een waarde van € 300 te winnen. Wil je hierop kans maken, bevestig dan vandaag nog je deelname.

Voorspel de juiste deelnemers aan de finale en win € 5.000

Je kunt nu ook al voorspellen welke landen je denkt dat de finale van het EK voetbal in Frankrijk zullen gaan halen. Bij een minimale inleg van € 2 maak je al kans op de jackpot van € 5.000. Denk je dat de Rode Duivels tegen gastland Frankrijk zullen gaan spelen? Of verwacht je dat opnieuw Italië en Spanje zover zullen geraken? Je hebt in principe tot 10 juni de tijd om hierover na te denken, maar waarom waag je niet vandaag al een gokje?

Neem deel aan deze EK 2016 promoties bij betFIRST