Naar inhoud gaan

Azerbeidzjan – België Kwalificatie Euro 2024 weddenschappen en voorspellingen

Azerbeidzjan - België Kwalificatie Euro 2024 weddenschappen en voorspellingen
Europese Kwalificatie
5de Ronde
20-6-2023
Dalga Arena
Bakou, Azerbeidzjan
15:00
TV uitzender: Bekijk op Sport TV, Eleven Sports, RTBF
Statistieken H2H
Totaal aantal wedstrijden: 2
Overwinningen België – 1 | Gelijkspel – 1
Laatste wedstrijd: Azerbaïdjan 1 – 1 België | 02-09-2011

Na een zomerstop zijn de kwalificaties voor het EK 2024 weer begonnen, tot groot genoegen van jullie (en van ons). Er zijn nog maar drie maanden te gaan voordat we weten welke landen zich hebben gekwalificeerd voor het EK, dat plaats zal vinden tussen juni en juli 2024.

Volg op zaterdag 9 september om 15 uur de wedstrijd tussen Azerbeidzjan en België. De twee landen hebben elkaar sinds 2011 niet meer ontmoet, dus er hangt een zekere spanning rond de wedstrijd. Uiteraard is België favoriet om te winnen, gezien hun 2de plaats in het voorlopige klassement van Groep F, vergeleken met de laatste plaats die Azerbeidzjan bezet.

De twee ploegen hebben elk nog 6 wedstrijden te spelen, wat hen genoeg tijd geeft om de stand te veranderen. België heeft tot nu toe uitstekend gepresteerd, met twee overwinningen op Zweden en Estland en een gelijkspel tegen Oostenrijk. Die laatste is hun grootste tegenstander en bezet de 1ste plaats in Groep F. Azerbeidzjan daarentegen heeft tot nu toe niet veel succes gehad, met twee nederlagen tegen Zweden en Oostenrijk en een gelijkspel met Estland.

Kortom, de Rode Duivels hoeven zich weinig zorgen te maken. Het is nu echter niet het moment om te ontspannen, want het doel is om Oostenrijk voor te blijven. Bovendien is Azerbeidzjan de gastheer voor deze wedstrijd, in het Dalga Arena stadion in Bakoe. Dit kan de Azerbeidzjanen het vertrouwen geven dat ze nodig hebben om de inspanningen van België af te slaan.

Eurotiercé odds voor de wedstrijd Azerbeidzjan – België

Wedden op Eurotiercé
Winnaar
1 (Azerbeidzjan) X (Gelijkspel) 2 (België)
14 6.75 1.21
Beide teams scoren
Ja – 2.32 Nee – 1.63
Resultaat 1ste helft
1 (Azerbeidzjan) X (Gelijkspel) 2 (België)
10 2.80 1.58
Aantal doelpunten
Meer dan 2.5 – 1.58 Minder dan 2.5 – 2.40

De teams en de opstelling

In deze wedstrijd Azerbeidzjan-België zullen beiden teams uiteraard vechten voor de overwinning. Maar de statistieken en de odds van de bookmakers wijzen vrij duidelijk in de richting van een Belgische overwinning. Weinig voorspellingen geven aan dat Azerbeidzjan België kan verslaan.

Dit komt vooral door het aantal zeer goede spelers in de selectie van de Rode Duivels. Niet alleen vaste waarden als Lukaku en Courtois spelen mee, maar ook de nieuwe aanwinsten van coach Domenico Tedesco. De nieuwe spelers hebben zich al kunnen bewijzen in de eerste drie wedstrijden van België.

Bij de tegenstander maken de spelers niet echt de dienst uit. Ze hebben wel een goede spits in Kryvotsyuk en een ervaren keeper in Balayev, maar het team is niet echt competitief. Bovendien heeft Azerbeidzjan zich nog nooit gekwalificeerd voor een EK. Een overwinning van België in deze wedstrijd is daarom zo goed als zeker.

Beste weddenschapssite voor de wedstrijd Azerbeidzjan – België

Wedstrijd Azerbeidzjan – België, Kwalificatie Euro 2024 weddenschappen bij Eurotiercé Denk je dat de overwinning van België verzekerd is? Of denk je dat Azerbeidzjan de zaken kan omdraaien? Deel je voorspellingen met sportweddenschappen bij Eurotiercé. Deze online bookmaker biedt talloze weddenschappen aan voor de wedstrijd Azerbeidzjan – België en voor alle EURO kwalificatiewedstrijden.

Wacht je liever de wedstrijd af en bekijk je de eerste paar minuten om een idee te krijgen van de vorm van de twee teams? Eurotiercé biedt live weddenschappen op een hele reeks opties. Na de wedstrijd vind je ook vele andere sporten en competities waarop je je voorspellingen kunt doen. Ontdek met name de specialiteit van Eurotiercé, in samenwerking met PMU: paardenrennen.