Naar inhoud gaan

Beleef EURO 2016 met Circus.be

EK 2016 actie bij Circus.be

We kunnen er ondertussen allemaal met veel verwachting naar uitkijken. Op 10 juni wordt de aftrap gegeven voor het EK voetbal 2016 in Frankrijk. Je kan het natuurlijk gewoon thuis of in de tuin bekijken. Maar wie meer wil, kan bij Circus.be terecht: Circus.be houdt een wedstrijd waarin je kans maakt op een heus VIP-pakket voor EURO 2016.

Hoe neem ik deel aan deze wedstrijd en hoe kan ik winnen?

Vanzelfsprekend heb je wel een account nodig bij Circus.be. Als je nog geen account hebt bij Circus.be, is dit trouwens dé uitgelezen kans om een nieuw account aan te maken. Als nieuwe speler bij Circus geniet je, naast onze exclusieve bonus van € 25 zonder storting, namelijk van een mooie EK aanbieding. Als je eerste pronostiek bij Circus.be juist is, wordt je winst verdubbeld. Indien je pronostiek fout was, krijg je je inzet terug. Daarbovenop geniet je ook nog eens van het welkomstaanbod tot € 250 bonus bij je eerste storting.

Circus.be logoOm een van de VIP-pakketten te winnen bij Circus hoef je eigenlijk niet zo heel veel te doen. Het enige wat je moet doen, is een combi-weddenschap plaatsen en zo veel mogelijk geld winnen met deze weddenschap. De top 20, de 20 mensen met de hoogste winst uit een combi-weddenschap winnen een prijs. De eerste prijs is natuurlijk een VIP-pakket. De tweede, derde, vierde en vijfde winnen respectievelijk € 500, € 300, €200 en € 100 bonusgeld. Plaatsen zes tot tien winnen een gratis weddenschap ter waarde van € 50, en plaatsen elf tot twintig krijgen een gratis weddenschap ter waarde van € 25.

Deze wedstrijd loopt twee weken. De eerste wedstrijdweek is van 16 tot 22 mei, en de andere van 23 tot 29 mei. Na de eerste wedstrijdweek wordt het klassement teruggezet. Let wel op, je kan geen twee pakketten winnen.

Wat houdt het pakket nu in?

Het pakket voor twee personen houdt de heen- en terugreis met de TGV en eventuele overstappen naar de wedstrijdstad, tickets voor de wedstrijd en een overnachting in een viersterrenhotel met ontbijt voor twee personen in. Het eerste pakket is voor de wedstrijd België-Italië in Lyon, van 13 tot 14 juni. Het tweede pakket, te winnen van 23 tot 29 mei, is voor de match België-Ierland in Bordeaux, met een reis van 17 tot 19 juni.

Zet in en win een VIP pakket bij Circus.be