Naar inhoud gaan

België – Panama WK 2018 weddenschappen en prognostieken

België - Panama WK 2018

Op maandag 18 juni 2018 om 17u00 is het weer zover: dan openen de Rode Duivels hun WK in het Olympisch Park Fisjt in Rusland tegen Panama, dat voor de eerste keer in hun geschiedenis deelneemt aan het WK. In het verleden hebben onze Rode Duivels nog nooit tegen Panama gespeeld, dus het belooft een interessante match te worden tegen een voor ons onbekende tegenstander.

België wordt tot één van de outsiders gerekend voor de eindwinst in het WK 2018, terwijl Panama wordt gezien als één van de zwakste landen. Toch moeten we voorzichtig zijn met hoogmoed, juist omdat Panama zich zal willen bewijzen op hun eerste WK ooit.

Beste odds, quoteringen voor België-Panama

Bookmaker 1 (België) X (Gelijkstand) 2 (Panama) Wedden

Unibet

1.20 7.05 20.80 Wedden

bwin

1.20 7.00 13.50 Wedden

Golden Palace

1.19 5.73 13.42 Wedden

Betway

1.18 6.50 15.00 Wedden

Ladbrokes

1.181 6.00 17.00 Wedden

Voor alles een eerste keer

Panama kwalificeerde zich voor het WK na een zwaar bevochten groepsfase. Op de laatste speeldag van de kwalificatie stonden zowel Honduras als Panama op 10 punten. Honduras won hun wedstrijd, dus was het aan Panama om ook te winnen. Tot twee minuten voor het einde stond het gelijk, maar Ramon Torres maakte zichzelf tot een nationale held en knalde het kwalificerend doelpunt in de netten.

Met een zeer ervaren selectie gaan de nieuwkomers alvast niet onvoorbereid naar Rusland, maar voor weinigen zullen de spelers bekend in de oren klinken, aangezien het leeuwendeel in Noord- en Zuid-Amerika speelt. Een zeer ervaren selectie betekent wel dat veel spelers op het einde van hun carrière aan het lopen zijn, en waarschijnlijk dus ook wat trager zullen zijn. Dit wil natuurlijk ook wel zeggen dat deze spelers een zeer leuke afsluiter zullen krijgen voor vermoedelijk het eind van hun internationale carrière. Een speler zal sommigen wel bekend in de oren klinken, Ricardo Avila, de jonge middenvelder van AA Gent.

De Rode Duivels gaan naar Rusland

Rode Duivels op het WK 2018Na een onvergetelijke kwalificatie, waarin ons nationaal voetbalelftal slechts één keer punten verloor in een gelijkspel tegen Griekenland, gaan de Rode Duivels opnieuw naar een WK, deze keer in Rusland. Natuurlijk zullen sterspelers zoals Kevin De Bruyne, Eden Hazard, Romelu Lukaku en Thibaut Courtois een beslissende doorslag geven, maar we mogen andere belangrijke spelers ook niet vergeten. Jan Vertonghen, Marouane Fellaini, Vincent Kompany en nog anderen zullen hun bijdrage zeker leveren.

Zoals al eerder vermeld zullen de Belgen zachtjes hopen op een eindwinst dit WK, en zullen daar ook alles aan doen om dit te bereiken. Op het vorige WK van 2014 werd een knappe kwartfinale behaald, waar na een heel spannende match nipt werd verloren van Argentinië. Wat dit WK zal brengen weet nog niemand, maar het is wel zeer mogelijk dat er nog verder verbeterd wordt.

Makkelijke prooi of niet?

Of Panama al dan niet een makkelijke prooi wordt is volgens de bookmakers wel heel zeker. Toch blijft het altijd uitkijken voor verrassingen. Met Tunesië en Engeland als andere groepsgenoten mogen de Rode Duivels zeker geen steek laten vallen tegen nieuwkomers Panama. Voor diegenen die graag eens een gokje wagen op sportwedstrijden raden we zeker aan om Feeling Lucky komende tijd in de gaten te houden voor de beste odds op onze eerste WK match en andere aankomende matchen. Ook vind je hier de nieuwste bonussen voor jouw weddenschappen, zodat je het maximum kan halen uit jouw wedervaring.