Naar inhoud gaan

Beste bonussen en promoties voor het WK 2018

Beste bonussen en promoties voor het WK 2018

Nu het WK 2018 in volle vaart bezig is, komen ook de online bookmakers zeker niet achter. Een heleboel promoties zijn nu op gang geschoten om jouw winstkansen met je weddenschappen op dit WK te verhogen, soms zelfs letterlijk. Bij Circus.be worden de odds voor bepaalde wedstrijden en wedstrijdevenementen namelijk verhoogd, zodat jij grotere winsten kan boeken indien je winnende weddenschappen plaatst. Ook gelden er bij verschillende online bookmakers jackpots, zodat je na afloop van het WK ook profijt kan maken van het totaal van al jouw (winnende) weddenschappen. Naast promoties die direct met het WK verbonden zijn, zijn er ook algemenere bonussen, waaronder stortingsbonussen. Deze leveren je een mooi extra centje voor in de wedportefeuille op, die je zonder meer goed kan gebruiken om mooie weddenschappen op het WK te plaatsen.


Napoleon Games

Jackpot van Minstens € 50.000 bij Napoleon Games

Napoleon Games deelt een jackpot van ten minste € 50.000 aan gratis weddenschappen uit. Per Belgische goal groeit de jackpot met € 2.000, per goal van andere landen groeit de jackpot met € 250. Verzamel punten door winnende weddenschappen te plaatsen en word één van de duizend gelukkige winnaars.

Win jouw deel van de WK jackpot bij Napoleon Games
Circus.be logo

Super Odds op het WK bij Circus.be

Geniet van verhoogde odds op matchen of op matchgebeurtenissen bij Circus.be. Zo krijg je bijvoorbeeld odds van 6.00 op een Belgische overwinning tegen Panama.

Profiteer van verhoogde odds op het WK

Jackpot van € 1 Miljoen bij WK-Winst België bij Unibet

Plaats een weddenschap van ten minste € 5 op een match van de groepsfase van het WK en win jouw deel van een jackpot van maar liefst € 1 miljoen indien België wereldkampioen wordt.

Win jouw deel van € 1 miljoen bij Unibet

Elke Dag Kans op € 100.000 bij bwin

Beantwoord elke dag acht vragen over de geselecteerde match van die dag en win jouw deel van de jackpot van € 100.000 als je alle vragen correct beantwoordt. Als niet al je antwoorden juist zijn krijg je voor elk juist antwoord een punt, dat zal tellen voor het leaderboard waarin € 100.000 aan gratis weddenschappen worden uitgedeeld.

Win elke dag jouw deel van € 100.000
Bet777 logo

Eerste Stortingsbonus van 100% tot € 150 bij Bet777

Creëer je account bij Bet777, maak jouw eerste storting en geniet daarbij van een stortingsbonus van 100% tot € 150. Zo kan je met een storting van bijvoorbeeld € 80 een bonus van € 80 verdienen. Dit bonusgeld komt ideaal uit nu het WK op gang is getrokken.

Krijg tot € 150 bonusgeld met stortingsbonus van 100%
betFIRST logo

Stortingsbonus van 200% tot € 100 bij betFIRST

Maak jouw nieuwe account bij betFIRST aan en geniet bij je eerste storting van een stortingsbonus van 200% tot € 100. Zo verdien je met een storting van bijvoorbeeld € 75 een bonus van € 150. Dit is een mooi duwtje in de rug voor jouw weddenschappen op het huidige WK.

Krijg tot € 100 extra bonusgeld
Betway logo

Elke Week €10 aan Gratis Weddenschappen bij Betway

Wed elke week voor minstens € 25 op meervoudige weddenschap met minstens drie selecties en krijg twee gratis weddenschappen van € 5, ideaal om in te zetten op wedstrijden op dit WK.

Krijg elke week € 10 aan gratis weddenschappen
Golden Palace logo

€ 50.000 aan WK Promoties bij Golden Palace

Schrijf je in voor het toernooi en win twee bonussen van 50% tot € 50, maak elke dag kans op prijzen tot € 500 en verzamel met je weddenschappen en je casinogame-inzetten punten om op het leaderboard terecht te komen, waar een prijs van € 10.000 wordt uitgedeeld. Alle prijzen worden verdubbeld indien België wereldkampioen wordt.

Win tot € 50.000 met het WK