Naar inhoud gaan

Beste Online Sportweddenschappen Sites in België

Beste Online Sportweddenschappen Sites in België

Er zijn heel wat online bookmakers die sportweddenschappen aanbieden, maar bij het uitkiezen van jouw online bookmaker is het uiterst belangrijk om na te gaan of die bookmaker wel legaal is. Een legale bookmaker herken je aan het feit dat ze goedgekeurd werden door de Belgische Kansspelcommissie. Legale bookmakers hebben een licentienummer dat weergegeven wordt op de website. Indien je dit nummer niet direct terugvindt, kan je ook een kijkje nemen in de lijst van goedgekeurde bookmakers op de website van de Kansspelcommissie. Spelen bij online bookmakers die niet beschikken over een licentie van de Kansspelcommissie, en dus illegaal handelen, brengt heel wat risico’s met zich mee. Zo loop je het risico op problemen met de verbinding of op vlak van beveiliging.

Beste Online Sportweddenschappen Site van 2024

  • 350+ games
  • Licentie: A+8109
  • Jackpots tot € 14 miljoen

Weddenschappen plaatsen tijdens een livestream

De meeste bookmakers bieden een speciale optie aan voor spelers die ervoor kiezen om bij hen een weddenschap te plaatsen. Indien je over een account beschikt en een weddenschap plaatst bij online bookmakers zoals Unibet en bwin, is het mogelijk om sportwedstrijden live te volgen. Zij bieden namelijk een livestream aan, waarin je de wedstrijd live kan bekijken. Op deze manier wordt het ook gemakkelijker om live een weddenschap te plaatsen op de wedstrijd. Omdat je kan zien wat er gebeurt kan je vlug inspelen op de evenementen. Het maakt het ook spannender om de wedstrijd te kijken. Niet alleen de eer van je favoriete team hangt af van de match, maar je kan er ook nog wat mee verdienen.

Populaire sporten om op te wedden

Voetbal

voetbalVoetbal is één van de populairste sporten ter wereld en er zijn dus dan ook heel wat soorten weddenschappen beschikbaar. Online voetbalweddenschappen zijn beschikbaar bij elke legale Belgische bookmaker, en blijft de absolute publiekslieveling om op te wedden. Het assortiment competities om op te wedden is enorm. Zowel de grootste competities zoals de Serie A en de Premier League als onze eigen Jupiler Pro League en de Eredivisie zijn beschikbaar. Er zijn op elke match ook heel wat verschillende wedmogelijkheden. Naast de klassieke 1×2 weddenschap op het resultaat van de match is het ook mogelijk om de exacte score te voorspellen, welke spelers zullen scoren en met verschillende handicaps te wedden. Naast de enkelvoudige weddenschappen, waarmee je op één wedstrijd wedt en één resultaat wedt, is het ook mogelijk om weddenschappen te combineren in meervoudige weddenschappen. Je wedt dan op meerdere wedstrijden, of meerdere opties in één wedstrijd.

Tennis

Tennis is ook een sport die wereldwijd heel wat aanzien geniet, en die dus ook heel wat tijd onder de spotlight krijgt bij online bookmakers. Deze sport komt voor in het assortiment van elke legale Belgische online bookmaker. De grote toernooien, zoals Wimbledon, de US Open en Roland Garros, krijgen heel wat aandacht met speciale promoties, en ze keren elk jaar ook terug in het assortiment. Het is mogelijk om zowel al op voorhand de winnaar van een toernooi te voorspellen als een weddenschap op elke individuele wedstrijd te plaatsen. Per wedstrijd is het ook mogelijk om zowel pre-match als live weddenschappen te plaatsen per set van de wedstrijd.

Basketbal

Basketbal is een zeer populaire balsport die vooral in de Verenigde Staten hoog staat aangeschreven. Dit wil echter niet zeggen dat er in Europa geen competities zijn. Bij de meeste Belgische bookmakers vind je zowel de Amerikaanse NBA terug als competities uit Europese toplanden op het vlak van basketbal, zoals Spanje, Servië, en daarnaast ook onze eigen Belgische competitie. Weddenschappen op basketbalwedstrijden kunnen zowel voor de wedstrijd als live tijdens een wedstrijd geplaatst worden. Wedstrijden uit de meest populaire competities, en topwedstrijden uit andere competities, krijgen nog extra wedmogelijkheden naast de klassieke 1×2 weddenschappen.

E-sports

E-sports is een categorie die tot recent nog niet erg veel furore maakte in de wereld van online sportweddenschappen, maar begint steeds meer aan populariteit te winnen. E-sports omvatten competities rond het spelen van bepaalde videogames. In de meeste gevallen spelen teams tegen elkaar, al zijn er ook videogames waarin competities tussen twee individuele spelers worden georganiseerd. Er worden regelmatig internationale competities voor videogames zoals StarCraft II, Counter Strike, en League of Legends. Door de steeds rijzende vraag is er ook een groter aanbod weddenschappen op e-sports gekomen, en je kan deze weddenschappen ondertussen al bij het merendeel van de Belgische online bookmakers vinden.

Wielrennen

Wielrennen is een sport die al sinds generaties door vele Belgen en anderen rond heel de wereld wordt gevolgd. Al van in het begin was dit een populaire sport, en het aanbod beschikbare sportweddenschappen op wielrennen toont dit dan ook aan. Praktisch elke grote koers is beschikbaar om op te wedden bij het zowat iedere online bookmaker die in België actief is. Je kan wedden op de verschillende soorten klassementen in rittenkoersen, net als op de winnaars van de individuele etappes. Ook tijdritten worden aangeboden in het assortiment weddenschappen.

Beste Online Sportweddenschappen Site van 2024

  • 350+ games
  • Licentie: A+8109
  • Jackpots tot € 14 miljoen