Naar inhoud gaan

Bet777 pakt uit met duivelse actie voor EURO 2016

Bet777 pakt uit met duivelse actie voor EURO 2016

We wachten er allemaal op: het Europees Kampioenschap voetbal in Frankrijk dat van start gaat op 10 juni. Het belooft een spannende editie te worden, met onze eigenste Rode Duivels die wel een kans maken op de eindzege. Om alles nog wat spannender te maken, kun je deelnemen aan de Footmania actie van Bet777 rond EURO 2016. Je maakt kans op maar liefst € 100.000.

Hoe neem ik deel aan deze actie en wat houdt die in?

Om deel te nemen aan deze actie heb je wel natuurlijk een account bij Bet777 nodig. Eens je bent geregistreerd bij Bet777 en ingelogd bent op je account, kan je je aanmelden voor deze EK actie. Het doel van deze actie is tamelijk eenvoudig. Je voorspelt wat de uitslagen van de matchen zullen zijn die België in de groepsfase speelt. Als België zich kwalificeert voor de volgende ronde, na de groepsfase, moet je voorspellen tegen welke teams de Duivels zullen spelen en wat de correcte uitslag zal zijn. Ook moet je voorspellen tot welke ronde België het zal schoppen.

Hoeveel er te winnen valt, hangt af van de ronde die de Rode Duivels zullen bereiken. Indien België er al uit ligt in de groepsfase, verdelen de spelers die alle uitslagen juist voorspelden een prijzenpot van € 10.000. Als België wordt uitgeschakeld in de achtste finale, wordt er € 20.000. verdeeld. Voor de kwartfinale is het € 30.000, voor de halve finale € 40.000 en als België de finale verliest wordt er € 50.000 verdeeld. Als België echter Europees kampioen wordt, wordt een prijzenpot van maar liefst € 100.000 verdeeld.

Er zijn echter ook een paar voorwaarden verbonden aan deze actie. Je moet voor elke ronde de juiste uitslag én de juiste tegenstander voorspellen. Als je bijvoorbeeld voorspelt dat België de finale wint van Frankrijk met 2-1, maar België wint de finale van Engeland met 2-1, maak je geen kans op de prijzenpot, ook al heb je al de rest juist. Het is dus wel heel erg belangrijk om alles juist proberen te voorspellen, al dan niet aan de hand van een helderziende octopus.

Voorspel de uitslagen van de Duivels en maak kans op € 100.000