Naar inhoud gaan

Betaalde penalty’s bij Unibet

Betaalde penalty’s bij Unibet

Zoals de afgelopen Wereldbeker al ondertussen heeft bewezen: de VAR is een zeer goede toevoeging in het moderne voetbal, en deze innovatie was ook nodig. Dat bewees zich onder andere in het hoger aantal penalty’s dat werd gegeven, al dan niet terecht. Een penalty heeft echter een zeer grote invloed op een match, en kan zomaar het kantelmoment zijn wanneer de tegenpartij slechts een 1-0 voorsprong had. Het zou dan ook niet de eerste keer zijn dat je weddenschap volledig volgens plan verloopt, maar dan komt er opeens een penalty roet in het eten gooien. Voor je het weet staat alles weer gelijk, en je verliest je weddenschap. Speciaal voor deze gevallen lanceert Unibet echter een zeer mooie actie. Je krijgt namelijk je weddenschap terugbetaald indien er een penalty wordt genomen in jouw weddenschap.

Nadat je je inzet hebt geplaatst op jouw match naar keuze, is het enige wat je moet doen afwachten tot de wedstrijd afgelopen is. Let wel op, enkel matchen uit La Liga, de Premier League en matchen van de groepswedstrijd en verdere rondes van de Champions League komen in aanmerking voor deze promotie. Weddenschappen van Unibet Featured en weddenschappen met verhoogde noteringen komen niet in aanmerking voor deze promotie. Enkel penalty’s in de reguliere speeltijd tellen mee naar deze promotie. Voor voorwaarden van specifiekere weddenschap kun je altijd de pagina van de promotie erop nakijken.

Elke enkelvoudige weddenschap die je plaatste op je wedstrookje waarin dan uiteindelijk een penalty werd getrapt wordt terugbetaald, mits een minimumbedrag van € 5 en een maximumbedrag van € 100. Binnen de 48 uur nadat je weddenschap is afgelopen wordt het bedrag van je inzet terugbetaald. Dit bedrag is niet onderworpen aan rondspeelvoorwaarden.

Tot € 100 Terugbetaald met Penalty’s bij Unibet

Krijg je volledige weddenschap tot € 100 terugbetaald indien in de match waarop jij wedde een penalty wordt getrapt.

Plaats weddenschappen met een penalty cashback bij Unibet