Naar inhoud gaan

betFIRST TV combineert pronostieken met gratis live streams

betFIRST TV combineert pronostieken met gratis live streams

Het live kijken naar sportwedstrijden wordt een flink pak spannender als je ook een of meerdere weddenschappen op het wedstrijdverloop hebt geplaatst. In het organiseren van weddenschappen op sportevenementen is betFIRST al een tijdje kampioen, en nu zorgt de goksite er ook voor dat je niet meer naar je TV hoeft te rennen om de wedstrijden waarop je gewed hebt live te volgen. Via het nieuwe betFIRST TV biedt men in veel gevallen de mogelijkheid om volledig gratis de sportwedstrijd live online te bekijken waarop men gewed heeft.

Ruime keuze aan live uitgezonden sportevenementen

Om aan de wensen van zoveel mogelijk sportfans tegemoet te komen bestaat het betFIRST TV aanbod uit een ruime selectie aan voetbal-, tennis- en basketbalwedstrijden. Op het vlak van voetbal omvat het programma de Spaanse Liga, de Duitse Bundesliga, alle Engelse, Franse en Italiaanse bekerwedstrijden, de kwalificaties voor de Champions League en de Europa League en vriendschappelijke interlands. Tennisfans kunnen genieten van de matches van de Davis Cup en de WTA- en ATP-toernooien. Daarnaast kunnen ook de Australian Open en de fameuze Grand Slams van Wimbledon live worden bekeken. Voor liefhebbers van basketbal biedt betFIRST live streams van de Amerikaanse NBA en de Euroleague.

Gratis kijken naar wedstrijden waarop je inzet

Alle wedstrijden die gratis live via betFIRST bekeken kunnen worden, zijn te herkennen aan een speciaal TV-icoon dat prominent naast het bewuste sportevenement te zien is. De enige voorwaarde die betFIRST aan het kunnen bekijken van de live stream stelt, is dat je een weddenschap van tenminste 5 euro plaatst op de wedstrijd die je graag wilt zien.

Eerste betFIRST TV weddenschap is gratis

Ter promotie van de introductie van de live streams op haar site, biedt betFIRST haar klanten de mogelijkheid om een gratis weddenschap te plaatsen op een evenement dat via betFIRST TV wordt uitgezonden. Verlies je je weddenschap van € 5, dan wordt de inleg binnen een week op je spelersrekening teruggestort.

€ 5 Gratis Inzet op betFIRST TV Live Wedstrijd

Zet gratis € 5 in op een sportevenement dat live uitgezonden wordt op betFIRST TV via de website van betFIRST. Verlies je jouw eerste live weddenschap, dan betaalt betFIRST deze gewoon terug.

Wed gratis € 5 bij betFIRST TV

Zo bekijk je betFIRST TV

betFIRST TV is vooralsnog uitsluitend te zien op desktop- en laptop-computers. De kansspelorganisator werkt echter vlijtig aan een oplossing voor gebruikers van mobiele apparaten, zodat je over enige tijd ook via je smartphone en tablet van de live streams kunt genieten. Volledigheidshalve benadrukt betFIRST dat de gratis online uitzendingen uitsluitend binnen de landsgrenzen van België kunnen worden bekeken.