Naar inhoud gaan

Houd Betway Boosts in de gaten

Betway Boosts

Ben je een sportliefhebber en wed je graag af en toe op je favoriete wedstrijden? Betway biedt elke dag promoties aan voor bepaalde sportweddenschappen met Betway Boosts. Zo geniet je van verhoogde odds waarmee je een grotere winst kunt behalen. Deze hogere odds zijn beschikbaar voor verschillende sporten, maar je vindt ze vooral voor voetbal, tennis en basketbal, de populairste sporten.

In België mogen bookmakers geen welkomstbonussen meer aanbieden. Met de Betway Boosts heeft Betway echter een legale manier gevonden om je het hele jaar door nog voordelen te geven. Je profiteer zelfs van deze Boosts als je al een vaste Betway-klant bent.

Hoe kan ik genieten van Betway Boosts?

Om te zien welke Betway Boosts aanbiedingen beschikbaar zijn, ga je naar de tab “Betway Boosts”. Je vindt het in het sportmenu. Hier ontdek je de huidige selectie. De Boosts zijn van toepassing op vrij specifieke weddenschappen.

Je vindt bijvoorbeeld verhoogde odds voor weddenschappen op een selectie van winnaars in een competitie of in “Europees voetbal”. Betway Boosts gelden ook voor combinaties van voorspellingen, bijvoorbeeld “CF Valencia wint en Beide teams scoren (CF Valencia – Villareal)”. Soms krijg je verhoogde kansen op een bepaalde speler en actie. Betway Boosts zijn gekoppeld aan een inzetlimiet en zijn natuurlijk tijdelijk. Aarzel dus niet om regelmatig de beschikbare aanbiedingen te bekijken om op de meest voordelige in te zetten.

Betway Boosts Aanbiedingen

Wedden bij Betway

Natuurlijk zijn er meer dan alleen Boosts te vinden bij Betway. Naast deze leuke promotie heb je toegang tot sportweddenschappen op meer dan 15 verschillende sporten. Bovenop de traditionele sporten heeft Betway ook een mooi aanbod voor E-sports, zoals League of Legends, Call of Duty en Dota 2. Voor bepaalde wedstrijden en competities kun je ook gebruikmaken van de optie voor live weddenschappen. Dit betekent dat je alle wendingen van je wedstrijd direct vanaf de Betway site kunt volgen. Niet thuis? Betway biedt ook een handige app, beschikbaar op iOS of Android. Lees voor meer informatie over deze bookmaker onze volledige review hier.

Wedden bij Betway met Betway Boosts