Naar inhoud gaan

Cash Out van Ladbrokes zorgt voor winstoptimalisatie

Cash Out van Ladbrokes zorgt voor winstoptimalisatie

Als voetballiefhebber is het sowieso altijd leuk om te gokken op wedstrijden. Of het nu op je favoriete club of land is, belangrijke wedstrijden in de Champions League of kwalificatiewedstrijden voor een Europees eindtoernooi – een weddenschap zorgt altijd voor net dat beetje extra spanning. Waar voetballiefhebbers helemaal niet van houden is verliezen natuurlijk. Ladbrokes.be heeft een nieuwe formule waarmee je jouw winst maximaliseert en je verlies zo ver mogelijk beperkt. Cash Out is de naam!

Hoe werkt Cash Out?

Het speltype Cash Out wordt momenteel aangeboden voor het speltype ‘resultaat van de wedstrijd’ op voetbal, tennis, (beach)volley, darts, Rugby Union en snookerwedstrijden. Stel je voor dat AA Gent jouw favoriete club is en dit weekeinde speelt tegen Westerlo. Je volgt de wedstrijd en in de rust heb je het gevoel dat AA Gent gaat winnen. Je zet € 10 in, tegen een quotering van 2,00 in op Gent en een aantal minuten later scoort Gent.

Een aantal minuten na rust scoort AA Gent de 1-0 en dat is natuurlijk heel positief voor jouw voorspelling. Even later sterkt Westerlo zich en komt terug in de wedstrijd. Net voordat Westerlo de gelijkmaker weet te maken, heb jij nu de kans om jouw winst te innen.

https://www.youtube.com/watch?v=G2AlGbtZrmU

Real-time voorspellen

Normaal zet je in op de einduitslag van een voetbalwedstrijd. Nu kun je real-time je voorspellingen aanpassen, zodat je altijd de grootste win-kans hebt. Op het moment dat je beslist je winst uit laat te laten betalen, maakt het eindresultaat van de wedstrijd niet meer uit; jij hebt immers je winst al behaald. Cash Out is dus ideaal als jij midden in een wedstrijd twijfelt aan je weddenschap.

Wanneer kan ik Cash Out gebruiken?

Cash Out bij Ladbrokes.be is er momenteel voor meervoudige pre-match en live weddenschappen, en voor alle enkelvoudige weddenschappen in combinatie met de eerder genoemde sporten. De noteringen van de website kunnen zowel hoger als lager zijn dan de eerste notering. Zaken als rode kaarten, blessures of een bepaald wedstrijdverloop kan dus invloed hebben op de notering. Om de Cash Out in te schakelen klik je wanneer jij wilt op de knop ‘Cash Out’ en ontvang je de prijs die vermeld staat direct op je account.