Naar inhoud gaan

The choice is yours: ga voor een free bet van € 5 bij bwin

Black or Yellow?

Een nieuwe aanbieding is gelanceerd bij bwin, en het is zeker en vast geen aanbieding om zomaar aan voorbij te gaan! In het bonusspel The Race staat namelijk een mooie free bet op het spel, die je op elke sportweddenschap bij bwin kan gebruiken die je maar wil.

De aanbieding werkt als volgt: je kijkt naar het filmpje van Black or Yellow. Vervolgens moet je raden welke auto het eerste over de lijn finisht, de zwarte auto of de gele auto. Je kan wat hulp krijgen met een paar aanwijzingen, namelijk een verklaring van de chauffeur wiens auto gestolen werd, en een verklaring van de politiebaas. Ook krijg je een korte beschrijving van de twee chauffeurs, zodat je beter kan inschatten wie het voordeel heeft.

Na je keuze gemaaakt te hebben, krijg je je free bet van € 5. Deze free bet kan op elke sportweddenschap bij bwin naar jouw keuze ingezet worden. Je hebt tot 7 dagen de tijd nadat je je free bet kreeg om deze te gebruiken. Als de weddenschap waarmee je je free bet gebruikte juist is, krijg jij alle nettowinst van die weddenschap.

Nieuwe spelers bij bwin kunnen een nog groter voordeel slaan met hun nieuwe account. Er is namelijk een eerste stortingsbonus van 100% tot € 120. Als je dus bijvoorbeeld een storting van € 75 overmaakt, krijg je nog een extra bonus van € 75 op jouw account van bwin. Door handig gebruik te maken van deze aanbiedingen maak je het zo jezelf mogelijk om met een mooi bonusbedrag aan de slag te gaan bij bwin.

Neem deel aan The Race en win de free bet van 5 €