Naar inhoud gaan

Circus.be introduceert weddenschappen op virtuele evenementen

Circus.be introduceert weddenschappen op virtuele evenementen

Naast het spelen van casino games kan je bij Circus.be sinds enige tijd wedden op sport. Nu heeft Circus.be haar aanbod aan weddenschappen nog wat verder uitgebreid met de mogelijkheid om ook op virtuele sportevenementen te wedden. Elke drie minuten worden er tal van fictieve voetbalmatches en tenniswedstrijden, maar ook paarden- en hondenraces georganiseerd waarop je voor geld kan wedden alsof het een echte wedstrijd was. Alle virtuele wedstrijden kan je ook live in mooie 3D geanimeerde beelden meevolgen, en zo de spanning van een echte sportwedstrijd beleven. Het leuke is dat je bij deze nieuwe soort weddenschappen kort na je inzet te weten komt of je gewonnen hebt.

Circus.be is op dit moment de enige legale goksite in België die dit soort weddenschappen op virtuele sportevenementen aanbiedt, het gaat hier dus om een ware primeur! Je kan de games spelen via je bestaande Circus.be spelersaccount, nieuwe leden kunnen een account aanmaken om alle verschillende kansspelen op de site te kunnen spelen. Of je nu een bestaand lid bent of een nieuwkomer, Circus.be geeft je al meteen een mooie startbonus van € 5 die je kan inzetten op virtuele weddenschappen van jouw keuze. Het loont dus zeker de moeite om deze nieuwe weddenschappen te ontdekken!

€ 5 Startbonus voor Virtuele Weddenschappen

Ga aan de slag in de nieuwe virtuele weddenschappen bij Circus.be met € 5 gratis speelgeld dat je zonder storting automatisch in je spelersaccount krijgt. Registreer je of log in met je bestaande account om deze bonus terug te vinden in de speellobby.

Ontvang € 5 bonus voor virtuele weddenschappen

Hoe werkt het wedden op virtuele wedstrijden?

Werking virtuele sportweddenschappen op Circus.be