Naar inhoud gaan

De beste features bij wedden met betFIRST: Odds Power Up

De beste features bij wedden met betFIRST: Odds Power Up

Op betFIRST kan je gemakkelijk heel wat weddenschappen afsluiten. Naast een ruim aanbod aan sporten en wedstrijden om op te wedden, biedt de online bookmaker ook enkele speciale aanbiedingen aan. Zo kan je dankzij Cash Out voor het einde van de match je weddenschap aangaan en zo je risico verminderen. Met de Book a Bet functie kan je je weddenschap online voorbereiden, om hem dan af te handelen in een winkel. Dankzij Combo+ win je meer geld door meer weddenschappen af te sluiten, en met de betFIRST tv kan je live matchen meevolgen. Maar één van de interessantste aanbiedingen is Odds Power Up.

Odds Power Up

Wedden op sport is al spannend op zich, maar wedden met grootse bedragen is dat nog meer. De winsten die je kan behalen met grote inzetten zijn enorm. Daarom is Odds Power Up zo’n graag geziene aanbieding. Met deze feature zorgt betFIRST dat zij de hoogste odds in België hebben en jouw winst dus gemaximaliseerd wordt. Wekelijks selecteert betFIRST voetbal– en basketbalmatchen die enkele dagen later gespeeld zullen worden. Hiervan worden de odds zo hoog mogelijk gehouden – hoger dan eender welke bookmaker in België.

Welke specifieke odds worden nu verhoogd? Voor voetbalmatchen zijn er drie weddenschappen waarbij je winst hoger kan liggen dan bij andere bookmakers. Zo kan je gokken op wie de winnaar van de match wordt, het totaal aantal goals dat gemaakt wordt en of beide teams scoren. Bij de basketbalmatchen zijn de odds verhoogd voor de weddenschappen op de winnaar van de match, de handicap en boven/onder. Voor beide sporten is deze feature enkel beschikbaar vóórdat de match begonnen is.

Sportweddenschappen

Dankzij deze en vele andere features is wedden op betFIRST nog leuker. Er zijn ook heel wat matchen en matchdetails waar je op kan wedden. Zo zijn er tal van sporten waarop jij een gokje kan wagen, zoals tennis en paardenrennen. Tijdens grote toernooien, zoals de Champions League of het Europees Kampioenschap, staan deze matchen uitgelicht op de website. Hierbij kan je niet enkel gokken op de winnaar van de match, maar ook op het aantal doelpunten dat gescoord zal worden en de stand bij de rust. Ben jij in staat de match te voorspellen?

Ontdek Odds Power Up bij betFIRST