Naar inhoud gaan

Duivelse jackpot op het WK bij Unibet

Duivelse jackpot op het WK bij Unibet

Ben je een echte durver? Waag je graag een gokje met wat risico? Dan heeft Unibet een promotie klaarstaan die je ongetwijfeld als muziek in de oren zal klinken. Een gigantische jackpot van niet minder dan € 1 miljoen wordt namelijk verdeeld als onze Rode Duivels wereldkampioen worden. De odds van de Rode Duivels om het WK te winnen zijn 13.00, wat neerkomt op ongeveer een 7,5%.

Om je aan te melden voor deze promotie moet je wel minstens € 5 wedden op een groepswedstrijd van het WK 2018. Deze weddenschap mag zowel met echt geld als met bonusgeld geplaatst worden, en zowel pre-match als live weddenschappen komen in aanmerking. Deze promotie loopt van 26 mei tot en met 30 juni2018. Indien België wereldkampioen wordt, worden alle prijzen op 20 juli 2018 uitbetaald.

Jackpot van € 1 Miljoen bij WK-Winst bij Unibet

Zet minstens € 5 in op een groepswedstrijd van het WK en kom in aanmerking om een deel van de jackpot van € 1 miljoen te winnen indien de Rode Duivels wereldkampioen worden in Rusland.

Win jouw deel van € 1 miljoen

Indien je nog geen account hebt bij Unibet en deze promotie je interessant lijkt, is er zeer goed nieuws: er staan nog meerdere bonussen bij Unibet beschikbaar. Zo genieten nieuwe spelers bij Unibet van een stortingsbonus van 200% tot € 80. Zo kan je bijvoorbeeld € 25 storten en een bonus van € 50 krijgen.

Voor nieuwe spelers bij Unibet staan er binnenkort nog mooie bonussen klaar. Nieuwe spelers genieten namelijk van verhoogde odds op de drie groepswedstrijden van de Rode Duivels op het WK. Voor alle spelers bij Unibet zijn er nog twee andere mooie promoties voor dit WK. Er wordt namelijk een klein deel van elke weddenschap op wedstrijden in de knock-out fase in een jackpot gestoken, die ook minstens € 1 miljoen zal bedragen. Met elke wedstrijd heb je kans om een deel te winnen. Tijdens het volledige toernooi zullen weddenschappen op de Rode Duivels ook genieten van verhoogde odds, en er zullen ook profit boost tickets klaarstaan voor deze wedstrijden.