Naar inhoud gaan

Duotickets STVV – Anderlecht te verdienen bij Golden Palace

STVV Anderlecht match

Sint-Truiden mag dan wel niet bezig zijn aan zijn sterkste seizoen, toch heeft de Limburgse club een reputatie om in eigen huis steeds iets meer te kunnen tegen de kleppers van de competitie. Met Anderlecht die aanstaande vrijdag op bezoek komt, is het dus weer tijd voor een stunt van weleer. De Brusselse recordkampioen staat momenteel nog niet op de positie waar het hoort en kan het zich dus niet veroorloven om punten te verliezen. We hoeven je dus niet meer te vertellen dat deze wedstrijd in de Jupiler Pro League een van de blikvangers van de komende speeldag wordt. Met onze winactie van deze week maak je dan ook kans om deze wedstrijd bij te wonen.

Duoticket voor STVV – Anderlecht

Golden Palace geeft je de mogelijkheid om een van de negen duotickets te winnen voor deze wedstrijd. Wil jij graag een van deze duotickets winnen voor deze wedstrijd? Zet dan gewoon voor woensdagavond in op deze wedstrijd tussen Sint-Truiden en Anderlecht of een van de andere matchen in de sportkalender. Om in aanmerking te komen voor de loting dien je voor minimaal vijf euro in te zetten op een weddenschap met een quotering van 1.70 of meer.

Winnaars

De winnaars van de negen duotickets worden per mail gecontacteerd op donderdag 28 januari. Het is niet noodzakelijk om vijf euro in te zetten op een bepaalde wedstrijd. Wie de totale inzet van vijf euro liever verspreidt over meerdere weddenschappen komt eveneens in aanmerking voor onze winactie. Alvast veel succes!