Naar inhoud gaan

E-Sports Weddenschappen

E-Sports Weddenschappen

We horen de laatste tijd wel meer en meer rond e-sports. De toernooien zijn groter geworden, bepaalde teams beginnen naambekendheid te krijgen, het prijzengeld groeit alleen maar… Door deze ontwikkelingen is het aanbod aan games waarop gewed kan worden alleen maar gegroeid, evenals het aantal sites om e-sports weddenschappen te plaatsen. Wedden op e-sports vergroot de spanning ook tijdens de evenementen: zo staat niet alleen de eer van jouw team op het spel, maar ook jouw geluk. Je kan voor de evenementen wedden op winst van een van de twee teams. Ook is het mogelijk om te wedden, afhankelijk per game, op winst per map. Het is uiteraard ook een optie om live in te zetten waarbij het dan meestal gaat over welk team het eerste een bepaalde score behaalt. Wedden op e-sports hoeft ook niet per se duur te zijn: door handig gebruik te maken van bonussen kan je je inzetbudget al vlug verdubbelen.

 
 
 

Beste E-Sports Weddenschappen Site van 2024

  • 350+ games
  • Licentie: A+8109
  • Jackpots tot € 14 miljoen

Games

Ondertussen kan er al gewed worden op de meeste populaire online games, zoals League of Legends, Counter Strike: Global Offensive en Hearthstone. Het is bij wedden op e-sports even belangrijk om te kijken naar de bezetting van het team zoals wanneer je op voetbal wedt, misschien zelfs nog belangrijker. Professionele gamingteams zijn heel erg op elkaar ingespeeld, en vervangers kunnen de boel in de war brengen. Ook meningsverschillen binnen het team na een verlies kunnen de boel op stelten zetten, wat de prestaties verder kan beïnvloeden.

Een goede strategie om live te wedden op e-sports is door de wedstrijd live te volgen en op basis van de ontwikkelingen side bets te plaatsen. Als je bijvoorbeeld merkt dat de teams in een wedstrijd Counter Strike heel erg aan elkaar gewaagd zijn, kan je wedden dat er meer dan 26 rondes zullen gespeeld worden op de map. Wedstrijden live volgen is altijd mogelijk via de live stream van de bookmakers, of via streamingsites zoals Twitch.

Het is altijd aangeraden om te wedden op de grotere toernooien, zoals de wereldkampioenschappen. In deze kampioenschappen spelen namelijk de meeste teams mee met een redelijke naambekendheid. Zo ken je toch de bekende gezichten, en ben je zekerder van je stuk.

Toernooien

Bij de meeste bookmakers kan je ondertussen al wedden op de grootste competities en evenementen in de wereld van e-sports. Zo kan er bijvoorbeeld gewed worden op het wereldkampioenschap League of Legends. Dit is meteen ook het meest bekeken e-sports toernooi in de wereld, met 43 miljoen kijkers. Verder kan er ook gewed worden op Dreamhack. Dreamhack is het grootste PC-gaming evenement, waar er een brede waaier aan games worden gespeeld, met Counter Strike als een van de bekendste namen. Er kan ook gewed worden op kwalificatierondes van Counter Strike voor Dreamhack. Andere evenementen om in het oog te houden zijn de FIFA Interactive World Cup, erkend door de FIFA, de Battle.net World Championship Series en de eGames.

Beste E-Sports Weddenschappen Site van 2024

  • 350+ games
  • Licentie: A+8109
  • Jackpots tot € 14 miljoen