Naar inhoud gaan

Een blik op enkele grote winnaars bij Golden Palace

Golden Palace geeft hun spelers altijd de mogelijkheid om grote winsten te behalen, en dat gebeurt doorgaans vaak dankzij jackpots, live weddenschappen en de beschikbare bonussen. Zo zijn er de afgelopen weken een paar mooie jackpotwinsten behaald, en zijn er ook grote winsten gehaald uit weddenschappen.

Een goed geïnformeerde wedder is er twee waard

Zo behaalde de gebruiker derdietmar een winst van niet minder dan € 7.777 door in te zetten op twee gelijke spelen, in de matchen tussen Bordeaux en Angers en tussen Dortmund en Bayern München. Zo zie je maar dat het altijd loont om je te informeren over de competities waarop je inzet. Door veel kennis te vergaren over de ploegen die deelnemen kan je beter inschatten of bepaalde teams aan elkaar gewaagd zijn en zo inzetten op het gelijkspel, zoals deze speler.

Sportweddenschappen bij Golden Palace

Nog een andere speler, jelle1967, gooide het over een andere boeg. Hij volgde de wedstrijden op de voet, en wist correct in te schatten dat het evenwicht in de wedstrijden aan het omslaan was. Door een paar goed getimede live weddenschappen wist hij een winst van ruim € 6.500 binnen te halen. Dit bewijst dat je zelf je geluk kan creëren. Het is zeker en vast mogelijk om bij de meeste online bookmakers wedstrijden live te volgen. Door te kijken wat er gebeurt in de wedstrijd kan je een goedgeplaatste live weddenschap plaatsen en grote winsten binnenrijven.

Jackpot!

Points race bij Golden PalaceEr is niet alleen groot geld te verdienen met weddenschappen. Ook bij de casinogames vallen er mooie prijzen te winnen. Door te spelen op games met jackpots is het mogelijk om een mooie bonus te winnen. Zo werden op vier dagen tijd vier jackpots uitbetaald met een totale winst van meer dan € 16.000. Vooral het spel Farmer’s Delight is een aanrader, met drie verschillende jackpots, die opbouwen. De teller van de grote jackpot staat ondertussen alweer op meer dan € 10.000. Nog een aanrader is de game Pure: het is allang niet meer de eerste keer dat er een jackpot wordt gewonnen op deze game. Zal jij de volgende zijn om een grote winst binnen te rijven bij Golden Palace?