Naar inhoud gaan

Een nieuw jasje, maar nog steeds goud waard: Sportweddenschappen bij Golden Palace

Een nieuw jasje, maar nog steeds goud waard: Sportweddenschappen bij Golden Palace

Onlangs werd de nieuwe, verbeterde en uitgebreide wedsite van Golden Palace gelanceerd, en die vreugde wil Golden Palace delen met haar spelers. Niet alleen werd het aantal functies uitgebreid, maar ook de bestaande functies werden verdiept. Zo kun je nu kiezen voor early cashouts. Als je kiest voor een early cashout, ga je voor een gegarandeerde winst.

Stel, je hebt een weddenschap geplaatst op de underdog in een wedstrijd, en die underdog gaat ook effectief aan de leiding, dan kan je ervoor kiezen om een early cashout te doen. Dan heb je gegarandeerd een winst. Je hebt echter meestal niet dezelfde winst als wanneer je zou wachten tot het einde van de wedstrijd om te cashen. Ondanks het feit dat je dan wel minder winst binnenhaalt, is het wel een manier om veilig en zeker je winst binnen te halen. Het is echter ook mogelijk om op deze manier je verlies te beperken. Als je een praktisch zekere weddenschap plaatste en je bent toch aan het verliezen, kun je er zo ook voor kiezen om toch nog een (al dan niet klein) deel van je inzet terug te krijgen.

Verder werd ook het aanbod live weddenschappen uitgebreid. Zo zullen er, dag en nacht, in totaal om en rond de 14.000 sportevenementen zijn waarop live kan gewed worden. Zo zal je zeker nooit een moment verveling meemaken bij Golden Palace.

Er werd ook een leuke promotie gelanceerd. Zo kun je nog tot zondag 4 juni een gratis weddenschap van € 10 winnen door voor minstens € 20 in te zetten op sportevenementen met odds van minstens 1.50.

Geniet van de promo op de nieuwe wedsite van Golden Palace