Naar inhoud gaan

Een nieuw seizoen, een nieuwe start bij Unibet

Een nieuw seizoen, een nieuwe start bij Unibet

Bij ons in België is de Jupiler Pro League al eventjes van start gegaan, en de rest van Europa is nu stilaan ook aan het volgen. De Premier League, La Liga, Ligue 1, Serie A en de Bundesliga gaan binnenkort ook van start, en dat moet wel gevierd worden. Daarom heeft Unibet drie nieuwe promoties klaarstaan voor zijn spelers.

Promotie Jupiler Pro League

De eerste promotie is gelinkt aan de drie wedstrijden van de Jupiler Pro League die op zondag 14 augustus worden gespeeld. Het gaat om de wedstrijden Zulte-Waregem – Standard, Club Brugge – Lokeren en KV Oostende – Moeskroen. Je kan een multiple bet plaatsen en zo een bonus van € 10 extra cash winnen. Om deze bonus te winnen moet je een combinatie van 1×2 plaatsen op deze wedstrijden, met andere woorden: een gelijkspel voorspellen of winst voor bepaalde ploegen voorspellen. Als jouw combinatie juist is, win je de bonus van € 10.

Verhoogde noteringen in het buitenland

De vijf andere grote competities beginnen binnenkort aan hun seizoen, en ook hiervoor heeft Unibet een promotie klaarstaan. Er worden verhoogde noteringen aangeboden voor de Premier League, La Liga, Ligue 1, Serie A en de Bundesliga. In de Premier League zijn er verhoogde odds voor Manchester City als kampioen en voor Agüero als topscorer, en in La Liga zijn de odds verhoogd voor Barcelona als kampioen en Messi als topscorer. Voor Ligue 1, Serie A en de Bundesliga zijn er verhoogde odds voor multiple bets: respectievelijk voor PSG kampioen en Cavani topscorer, Juventus kampioen en Higuain topscorer en Bayern kampioen en Lewandowski topscorer.

Verhoogde odds dit weekend

Ook dit weekend zijn er verhoogde odds. Je kan wedden dat Aston Villa, Norwich en Newcastle hun wedstrijden in de Championship, de Engelse tweede klasse, op zaterdag 13 augustus winnen. Ook op zaterdag 13 augustus kan je wedden dat Tottenham en Manchester City beide hun openingsmatch in de Premier League winnen. Op zondag 14 augustus wachten twee promoties: Manchester United en Arsenal winnen hun openingsmatch in de Premier League, en Standard, Club Brugge en KV Oostende winnen alledrie hun match in de Jupiler Pro League. Voor al deze multiples zijn er verhoogde odds.

Check de nieuwste voetbalpromoties van Unibet