Naar inhoud gaan

Engeland – België WK 2018 weddenschappen en prognostieken

Engeland – België WK 2018 weddenschappen en prognostieken

De laatste groepswedstrijd van België wordt op donderdag 28 juni 2018 om 20:00 tegen Engeland uitgevochten in de Arena Baltika, in Kaliningrad. Van de 21 matchen die tussen 1908 en 2018 zijn gespeeld tussen Engeland en België wonnen onze Rode Duivels er nog maar één, namelijk in 1936 met 3-2. Vijf gelijke spelen, waaronder de befaamde 4-4 op het WK van 1954, en vijftien nederlagen vervolledigen de rest van de vorige ontmoetingen. Een overwinning in de groepsfase van dit WK 2018 zal betekenen dat België voor het eerst een competitieve overwinning kan behalen op Engeland. De vorige ontmoeting tussen de twee landen eindigde in een 1-0 overwinning voor Engeland in 2012. Een overwinning is wel degelijk mogelijk, aangezien België wordt gezien als één van de outsiders voor de eindwinst dit WK.

Beste odds, quoteringen voor Engeland – België

Bookmaker 1 (Engeland) X (Gelijkstand) 2 (België) Wedden

Circus.be

2.88 3.25 2.60 Wedden

Unibet

3.00 3.25 2.60 Wedden

bwin

3.00 3.20 2.30 Wedden

Betway

2.75 3.10 2.40 Wedden

Bet777

2.95 3.20 2.55 Wedden

Napoleon Sports & Casino

2.90 3.30 2.50 Wedden

Jonge leeuwen

De voorbije selecties van de Engelsen tonen alvast één iets met zekerheid aan: er is veel groei nodig, en ook veel groei mogelijk. Met een mix van spelers die zich aan het vestigen zijn en spelers wiens beste dagen eigenlijk al gepasseerd zijn, is er een merkwaardige mengeling van persoonlijkheden, maar dat maakt wel dat de jonge leeuwen kunnen leren van de ervaren rotten. Met onder andere Joe Hart, Gary Cahill, John Stones, Jesse Lingard, Jamie Vardy en Marcus Rashford loopt er heel zeker een broeikas aan talent rond, maar toch liet Engeland de voorbije internationale toernooien een slappe indruk achter.

Voor het WK in Rusland wist Engeland zich in ieder geval wel probleemloos te kwalificeren, aangezien ze ongeslagen reekshoofd werden. Hun voorbereiding op dit WK zal ongetwijfeld ook een voordeel bieden, aangezien ze tegen landen als Italië en Nederland spelen. Matchen op dit niveau zullen alvast zeer zeker een goede voorbereiding zijn. De mix van oudere en jongere spelers belooft een interessante balans te brengen, en het zal afwachten zijn wat daaruit komt.

Hongerig en gretig

Onze Rode Duivels zijn gretig naar hun eerste prijs op het internationale niveau. Ondanks de stroom van talent wisten de Belgen tot nog toe niet verder te komen dan twee kwartfinales op het WK 2014 en EK 2016. Ondanks het grote individuele succes op clubniveau zijn er nog geen andere prijzen gekomen voor de Rode Duivels. Hierdoor zullen de Belgen wel een grote honger hebben naar hun eerste internationale prijs, en hopelijk zullen ze dus ook een extra tandje bijsteken. Sterren Eden Hazard, Thibaut Courtois, Kevin De Bruyne en Romelu Lukaku zijn wel alvast in bloedvorm bij hun clubs dit seizoen, en als deze vorm zich zal doorzetten naar het WK lijken de Rode Duivels alvast een sterke kandidaat voor eindwinst.

Wie wordt groepswinnaar?

Deze wedstrijd tussen Engeland en België wordt hoogstwaarschijnlijk de beslissende match voor de groepswinst. Deze groepswinst is natuurlijk zeer belangrijk, aangezien de groepswinnaar de betere uitgangspositie heeft voor de volgende ronde. Dat zal van deze match ook een ideale gelegenheid maken om een gokje te wagen op een belangrijke match op dit WK. Als je wil wedden met de beste odds, is het altijd handig om Feeling Lucky in de gaten te blijven houden. Hier vind je namelijk de beste odds voor jouw sportweddenschappen. Verder vind je op onze site ook bonussen, waarmee je je wedportefeuille gratis kan uitbreiden.