Naar inhoud gaan

Eurotiercé-speler wint 136.440 euro met slechts twee euro

Met maar twee euro een winst behalen van 136.440 euro? Onmogelijk, zou je denken, maar toch is het een klant van Eurotiercé gelukt. Het is de grootste winst die tot op heden behaald is in België, eentje die menig medespeler met de mond vol tanden doet staan. Hoe is het deze geluksvogel gelukt? De klant had zijn weddenschap geboekt in de dagbladhandel van Gressens in Ensival. Dankzij onder andere de speciale spOt formule kon de klant op de juiste paarden wedden. Om van deze formule gebruik te kunnen maken, heb je zelfs niet eens kennis van paarden nodig. De klant heeft zo op de juiste vijf paarden gewed die als eerste de Quinté+ van de Grand Prix de France over de streep zijn gegaan.

Wat is spOt?

spOt is een exclusieve formule van Eurotiercé in België. Het systeem werkt automatisch, waardoor je helemaal geen voorkennis van paarden nodig hebt. De Franse PMU biedt dit systeem waarmee je op een combinatie van vijf paarden kan wedden exclusief aan. Dit wordt gedaan aan de hand van de scores van Belgische en Franse turfisten op geregistreerde weddenschappen. De winnaar van deze grote winst heeft een combinatie gebruikt die hem door spOt werd aangeboden. De Grand Prix de France is gewonnen door Timoko, Texas Charm, Tiego D’Etang, Maven en Linda di Casei.

Winnaar van € 136.440 bij Eurotiercé

Het Franse PMU biedt sinds 2013 een filiaal aan in België dat Eurotiercé heet. Er zijn sinds die tijd al ruim 50 verkooppunten opgebloeid. Eurotiercé werkt samen met onder andere Bet90, Betcenter, Cashwin, Planetwin, Playnbet-Golden Vegas en veel verschillende zelfstandige krantenwinkels. Er worden elke dag weddenschappen aangeboden met de goedkeuring van de Belgische Kansspelcommissie. Eurotiercé staat voor de verbinding met de verdere ontwikkelingen op het gebied van paardenrennen in België.