Naar inhoud gaan

Extra grote jackpot van € 200.000 te winnen met doelpuntvoorspellingen en Predictor bij bwin

Eerder kondigden we al een nieuwe functie bij bwin aan: de Predictor. Hiermee kan je een grote som geld winnen door simpelweg te voorspellen in welke minuut het eerste doelpunt van een voetbalmatch gescoord zal worden. Deze week werd een nieuwe actie voor de Predictor gelanceerd. De Predictor zelf werkt nog hetzelfde, maar de prijs is nog nooit zo hoog geweest…

€ 200.000!

Je kan deze week namelijk een jackpot van niet minder dan € 200.000 winnen. Ook nu moet je alleen maar voorspellen in welke minuut de eerste goal zal vallen in twee voetbalmatchen. Dit is natuurlijk gemakkelijker gezegd dan gedaan, maar er staat wel een heel grote beloning tegenover. De wedstrijden in kwestie van deze week zijn Brighton – Newcastle en Leverkusen – Hamburg.

Brighton – Newcastle is een duel tussen twee promovendi, met een schril contrast tussen de twee ploegen. Brighton beleeft dit seizoen hun debuut in de Premier League en zweeft net boven de degradatie na vijf speeldagen. Newcastle haalde daarentegen in hun eerste wedstrijden drie overwinningen binnen en staat op een heel knappe vierde plaats.

Leverkusen – Hamburg is een duel tussen twee ploegen die wel meer van zichzelf hadden verwacht vorig seizoen, en wiens start ook dit seizoen nog niet is wat het moet zijn. Leverkusen behaalde doorgaans Europese kwalificatie in de voorbije seizoenen, terwijl Hamburg een paar keer wel degelijk in gevaar kwam voor degradatie.

Net zoals vorige week moet je eerst je gratis voorspelling gebruiken. Daarna kan je een extra voorspelling winnen voor elke € 10 die je inzet op sportweddenschappen met odds van minstens 1.70.

Neem deel aan de bwin Predictor actie van € 200.000