Naar inhoud gaan

Extra winsten op de voetbalvelden bij betFIRST

Extra winsten op de voetbalvelden bij betFIRST

Het nieuwe voetbalseizoen is natuurlijk al eventjes terug begonnen, en dat wordt dus ook gevierd door zowel spelers, trainers, supporters en ook door bookmakers. De terugkeer van wekelijks voetbal op onze velden wordt bij betFIRST gevierd met een paar nieuwe promoties waarvan je gebruik kan maken om jouw weddenschappen nog voordeliger te maken.

Hoe gebruik ik de nieuwe promoties?

De nieuwe promoties zijn Multiway+ en Goal Rush, twee uiteenlopende promoties die je winsten met weddenschappen zullen vergroten. Met Multiway+ krijg je, na de match uitgekozen te hebben waarop je wil wedden, de keuze om extra evenementen aan je wedstrijd toe te voegen. Zo kun je al je selecties op dezelfde match in één combiweddenschap plaatsen, en zo meer winsten uit je weddenschap halen. Per wedstrijd is het mogelijk om in totaal tot zes evenementen op één combi te plaatsen: zo kan je wedden op corners, de winnaar van de eerste of tweede helft, doelpuntenmakers en andere mogelijkheden. Let wel op, deze promotie is enkel geldig op weddenschappen die je voor de wedstrijd plaatst. Live weddenschappen gelden niet voor deze promotie.
De andere promotie is Goal Rush, een promotie waarmee je zal gokken op wanneer de volgende goal zal vallen. Het is op elk moment tijdens de reguliere speeltijd mogelijk om een gokje te wagen met de Goal Rush. Een goal kan voorspeld worden in de volgende 30 seconden, in de volgende minuut, de volgende 5 of 10 minuten. Indien je voorspelling juist was, worden je inzet en winsten op je account bijgeschreven. Per Goal Rush zijn er ook jackpots te winnen, die tot wel € 1.000 kunnen oplopen. Op deze manier maak je je weddenschappen nog extra voordelig, en zo kan ook jij het nieuwe voetbalseizoen in stijl aftrappen!

Ontdek de nieuwe voetbalpromoties bij betFIRST