Naar inhoud gaan

Fiorentina – Club Brugge UEFA Europa Conference League 2023/24 weddenschappen en voorspellingen

UEFA Europa Conference League
02-05-2024
Stade Artemio Franchi
Firenze, Italië
21:00
Bekijk op VTM
Statistieken H2H
Totaal aantal wedstrijden: 0

Donderdag 2 mei 2024 neemt Club Brugge K.V. het op tegen Fiorentina. Na het seizoen 2022-2023 als vierde te zijn geëindigd in de Jupiler Pro League, behaalde het Brugse team 7 overwinningen in 8 wedstrijden in de Europa Conference League, om uiteindelijk de halve finale te bereiken. Deze wedstrijd is uiteraard beslissend, want zij zal bepalen wie de finale bereikt en wie wellicht de toekomstige kampioen van de Europa Conference League wordt. Het is essentieel om te streven naar de beste plaatsen in Europese competities om de plaatsen van jouw land te garanderen. Dus als de club uit Brugge kampioen wordt, kan België zich volgend jaar wellicht met meer ploegen kwalificeren.

Vorig seizoen werd de Europa Conference League gewonnen door West Ham. De Belgische ploeg die vorig jaar het verst kwam was Anderlecht, dat in de kwartfinale werd uitgeschakeld door Alkmaar. Aangezien de Conference League pas in 2021 werd opgericht, is dit de allereerste deelname van de Brugse club. Het is ook de eerste wedstrijd tussen de Italiaanse en de Belgische club. Club Brugge boekt momenteel goede resultaten in de Jupiler Pro League Onder leiding van hun nieuwe coach Nicky Hayen.

Betcenter odds voor de wedstrijd Fiorentina – Club Brugge

Wedden op de halve finale van de Europa Conference League kan bij Betcenter. Fiorentina heeft voor deze wedstrijd een odd van 1,62; Club Brugge 5,33 en bij gelijkspel een odd van 3,70. Ook al heeft het Belgische team de laatste tijd meer overwinningen behaald dan het Italiaanse team, blijft de laatste statistisch gezien de favoriet.

Wedden op Betcenter
Winnaar
1 (Club Brugge): 5.33 X (Gelijkspel): 3.70 2 (Fiorentina): 1.62
Beide teams scoren
Ja – 1.88 Nee – 1.82
Resultaat 1ste helft
1 (Club Brugge): 5.60 X (Gelijkspel): 2.25 2 (Fiorentina): 2.19
Aantal doelpunten
Meer dan 2.5 – 1.98 Minder dan 2.5 – 3.45

De teams en de opstelling

Sinds de start van de Conference League is Club Brugge erin geslaagd om drie van zijn spelers in de top 15 van beste scorers te plaatsen, waaronder de Noor Skov Olsenn. Aan de andere kant heeft Fiorentina geen spelers in de top 20. Daarnaast raakte Beltran, een van de topscorers van Fiorentina, geblesseerd.

De teams en de opstelling

Betcenter Logo Bezoek Betcenter om te wedden op deze wedstrijd die spannend belooft te worden. Op het platform kun je wedden op de verschillende details van de wedstrijd, zoals het aantal doelpunten, het resultaat na de eerste helft en of beide teams scoren. Als je je weddenschappen wilt diversifiëren, kun je bij Betcenter eenvoudig wedden op 31 verschillende sporten.