Naar inhoud gaan

Free bets voor sportweddenschappen

Het is altijd leuk om eens een gokje te wagen op sportwedstrijden, maar wat als je daar nu niet zelf geld aan wil geven en dus ook geen stortingen wil overmaken naar jouw account? Dan helpt het om free bets te gebruiken: zoals de naam al zegt, dit zijn gratis weddenschappen. Voor deze weddenschappen hoef je doorgaans dus niet zelf een storting over te maken. Deze free bets worden veelal uitgedeeld als deel van bonusacties, of bij speciale gebeurtenissen. Soms is het ook zo dat bepaalde free bets enkel op specifieke competities sporten of wedstrijden geldig zijn. Toch zijn deze free bets een handig hulpmiddel om winst te halen uit jouw sportweddenschappen, zonder dat jij geld hoeft over te schrijven. De voorwaarden van de free bet bonussen verschillen nogal van bookmaker tot bookmaker, goed dus om de beste free bet bonussen eens van naderbij te bekijken.

Wat is een free bet?

Een free bet is dus een gratis weddenschap, die jij kan verdienen om in te zetten op sportwedstrijden. Als jouw voorspelling uitkomt is alle nettowinst voor jou. Het bedrag van je free bet wordt dus afgetrokken van de totale winst. Als je verliest, gebeurt er niets en verlies jij dus niks. Doordat jij free bets krijgt hoef je dus ook geen geld over te schrijven op jouw account om een weddenschap te plaatsen.

Er zijn verschillende manieren om een free bet te gebruiken. De meest gebruikte manier is om jouw free bet te gebruiken voor de wedstrijd. Dan plaats jij jouw weddenschap voor de wedstrijd begint. Maar je kan de free bet ook gebruiken voor al jouw live weddenschappen. Dan moet jij je weddenschap plaatsen tijdens de wedstrijd. Hierbij kies je eerst op welk soort evenement jij je weddenschap wil plaatsen, zoals bijvoorbeeld welk team wint, welke helft het meeste doelpunten zal zien en een heleboel andere wedmogelijkheden. Je kan deze free bets trouwens ook op mobiel gebruiken via de apps en mobiele website, en dus niet alleen via de weddenschapsite op jouw PC.

Bookmakers met free bet promoties

Veel verschillende Belgische online bookmakers bieden free bets aan waarbij de voorwaarden vaak sterk verschillen. Wij overlopen de mogelijkheden zodat jij direct aan de slag kan met de beste free bet bonussen.

Unibet

Unibet logoBij Unibet zijn free bets schering en inslag, dankzij de vele lopende promoties waarmee jij free bets wint. Er zijn verschillende periodes waarin je free bets kan winnen, zoals in de kerstperiode. Dan is er een soort adventskalender, en daar worden regelmatig free bets uitgedeeld. Ook tijdens het seizoen van de Jupiler Pro League liggen er free bets voor het grijpen. Elke speeldag is er een andere promotie, en free bets maken heel vaak deel uit van deze aanbiedingen. Al jouw winsten uit free bets worden uitbetaald als je voorspelling uitkomt, maar het bedrag van de free bet wordt zoals gebruikelijk niet uitbetaald.

bwin

Het is mogelijk om bij bwin vele verschillende soorten free bets te winnen. Zodra jij een free bet klaar hebt staan, word je daar van op de hoogte gehouden door een knop aan de zijkant van het home scherm. Er zijn veel verschillende free bets beschikbaar, zoals free bets die alleen beschikbaar zijn voor specifieke sporten of competities. Soms zijn jouw free bets ook alleen maar voor een korte periode beschikbaar. Er zijn zelfs free bets die alleen op jouw mobiel apparaat geldig zijn. Kortom, er zijn veel opties, maar bij elke optie is het opzet van de free bet nog steeds hetzelfde: win geld met sportweddenschappen zonder dat je hoeft te storten. Alle nettowinst wordt uitbetaald, het bedrag van de free bet dan natuurlijk niet.

Ladbrokes

Ook Ladbrokes overspoelt je met free bets. Wat je wel moet doen bij Ladbrokes is een storting overmaken, want alle free bets die je krijgt matchen het bedrag van de weddenschappen die je plaatst. Zo genieten nieuwe accounts bij Ladbrokes al direct van een free bet tot € 50. Om deze free bet te bekomen moet je een weddenschap van minstens € 5 plaatsen. Eens je die weddenschap hebt geplaatst krijg je een free bet van hetzelfde bedrag. Zo kan jij bijvoorbeeld € 20 inzetten en een free bet van € 20 krijgen. Ook krijg je elke maandag een free bet. Hiervoor moet je de promocode invullen, die je op de site krijgt, en daarna een weddenschap van minstens € 5 plaatsen. Vervolgens krijg jij een free bet tot € 20.

Gratis bonussen voor sportweddenschappen

Natuurlijk zijn free bets niet de enige bonussen die je krijgt voor jouw sportweddenschappen. Zo zijn er bijvoorbeeld risicoloze weddenschappen. Dit zijn weddenschappen die grotendeels hetzelfde zijn als free bets, met een heel klein verschil. Je krijgt namelijk ook een gratis weddenschap die je kan inzetten. Ook hier wordt de nettowinst (dus je winst min het bedrag van de risicovrije weddenschap) uitbetaald als je wint. Bij verlies wordt het bedrag je echter ook teruggegeven, maar dan in de vorm van een bonus, die je later kan omzetten in cash.

Nog een leuk voorbeeld van promoties op jouw sportweddenschappen zijn stortingsbonussen. Als je gebruik maakt van deze handige en leuke bonussen moet je natuurlijk wel een storting uitvoeren, maar dat wordt wel gecompenseerd door de mooie winsten die je kan boeken. Zo zijn er bijvoorbeeld stortingsbonussen van 100% tot € 250. Dan kan je bijvoorbeeld een storting van € 30 overmaken, en een bonus van € 30 erbij krijgen.