Naar inhoud gaan

FreeBet Festival bij bwin zorgt voor winstverdubbelingen

FreeBet Festival bij bwin zorgt voor winstverdubbelingen

Tijdens de zomermaanden is het niet alleen de Tour de France waarop je bij bwin lustig kan op wedden. Er zijn ook tal van nationale en internationale voetbalweddenschappen, en ze zijn met de start van bwin’s FreeBet Festival promotie interessant om extra winst te halen op jouw geslaagde gokjes.

Door hier aan mee te doen krijg je gratis speelgeld om mee te gaan wedden. Misschien win je dankzij dit gratis tegoed wel een mooi geldbedrag!

Hoe werkt het FreeBet Festival?

Indien je wilt deelnemen aan deze actie, dan dien je minimaal tien weddenschappen op voetbalwedstrijden te plaatsen die een minimale quotering van 2.00 hebben. De FreeBet is dan gebaseerd op het gemiddelde van de weddenschappen. Stel; je plaatst tien weddenschappen van vijf euro per stuk, dan ontvang je een FreeBet van vijf euro. Heb je goede resultaten gehaald, dan worden de FreeBets ook nog eens hoger. Zo kan het dan zomaar zijn dat het bedrag van de FreeBet verdubbeld wordt.

Het is goed om te weten dat je de weddenschappen ook makkelijk vanaf je smartphone en je tablet kunt plaatsen. Het maakt dus niet meer uit waar je bent; zodra je toegang tot het internet hebt kun je de weddenschappen tijdens het FreeBet Festival plaatsen. Dit toont alweer dat bwin een hele goede partner is voor het plaatsen van jouw sportweddenschappen. Er zijn niet alleen veel sportweddenschappen beschikbaar, maar je hebt ook vele mogelijkheden tijdens het wedden. Sportliefhebbers met verstand van voetbal moeten deze promotie dus zeker gaan proberen. Naast het gratis tegoed kun je dan ook nog eens zeer interessante winsten gaan halen.