Naar inhoud gaan

Golden Palace voor 3 jaar hoofdsponsor van STVV

Golden Palace heeft zich onlangs voor een periode van drie jaar als hoofdsponsor verbonden aan Sint-Truiden VV, de Limburgse voetbalclub die in het nieuwe seizoen terugkeert naar de Jupiler Pro League. Sportsponsoring is overigens niet nieuw voor Golden Palace; zo verbond het bedrijf, dat actief is op het vlak van zowel online casinospelen alsook sportweddenschappen, haar naam aan onder andere Oostende Koerse en aan het Vastgoedservice – Golden Palace Cycling Team.

Speciale STVV promoties voor Goldenalace spelers

De koppeling die nu tussen Golden Palace en STVV tot stand is gekomen, zal de komende tijd ook aangename gevolgen hebben voor de spelers van deze goksite. Er zullen speciale acties op touw gezet worden, waarbij het bijvoorbeeld ook niet is uitgesloten dat een treffen met de spelers van STVV op of buiten de grasmat als promotie voorbij komt. Daarnaast kunnen tijdens de sponsorperiode exclusieve bonussen op het vlak van sportweddenschappen worden verwacht.

Samenwerking pakt ook gunstig uit voor een goed doel

Golden Palace en STVV slaan de komende drie jaar niet alleen de handen ineen op het vlak van sponsoring en promotie, maar zullen tijdens deze periode ook gezamenlijk een goed doel intensief steunen. Voor welk goed doel de ploeg heeft gekozen wordt op een later tijdstip bekend gemaakt.

Prioriteit aan spelen in eerste klasse

Gedurende de overeengekomen sponsorperiode steekt Golden Palace een totaalbedrag van 900.000 euro in STVV. De kans dat de jaarlijkse bijdrage van 300.000 euro ook al meteen wordt ingezet voor de aankoop van dure nieuwe spelers is niet zo groot. Het belangrijkste doel dat de club en het huidige team zichzelf in eerste instantie gesteld hebben, is het behalen van een plek in de top 9 van het klassement van de eerste divisie.