Naar inhoud gaan

GoldenPalace.be trakteert met € 100k Challenge

GoldenPalace.be trakteert met € 100k Challenge

Zoals we eerder berichtten mag Golden Palace zichzelf sinds kort de trotse sponsor van Sint-Truidense VV (STVV) noemen. Zo’n gebeurtenis vraagt natuurlijk voor een feestje! Daarom heeft Golden Palace de € 100k Challenge in het leven geroepen waarmee je kans maakt op een geldprijs van maar liefst € 100.000.

Hoe deelnemen?

Deelnemen is vrij eenvoudig en neemt slechts enkele minuten de tijd in beslag om kans te maken op de pot van € 100.000. Geen slechte investering, toch? Om deel te nemen ga je naar het wedstrijdformulier op GoldenPalace.be, en het enige wat je hoeft te doen is een antwoord geven op de zes wedstrijdvragen die daar staan. Uiteraard hebben ze als trotse sponsor dan ook besloten dat alle vragen handelen over Sint-Truidense VV. Vergeet je daarna onderaan de pagina niet in te loggen of te registreren. Zo kunnen ze de antwoorden aan jouw account koppelen en je gemakkelijk contacteren wanneer jij de gelukkige winnaar zou zijn.

Win twee maal

Jouw deelname aan de € 100k Challenge is volledig gratis. Er is dus geen enkele vereiste storting. Integendeel; wanneer je je voor de eerste maal registreert bij GoldenPalace.be krijg je een welkomstbonus van € 5. Hiermee kan je profiteren van interessante voetbalweddenschappen of kan je ook het online casino intrekken en daarbij nog van andere bonussen profiteren.