Naar inhoud gaan

Gratis weddenschappen met Europese nachten bij Unibet

Gratis weddenschappen met Europese nachten bij Unibet

De Europese halve finales komen er in sneltempo aan, en fans van de halve finalisten in alle uithoeken van Europa kunnen zich ondertussen aan een droom wagen. Zo kan Real Madrid een derde Champions League op een rij winnen, terwijl Bayern voor het eerst sinds vijf jaar nog eens de beker met de grote oren in de lucht kan heffen. Voor Liverpool is het ondertussen al geleden van 2005 toen het mirakel van Istanbul geschiedde. Roma staat voor het eerst sinds 1984 in de halve finale van de Champions League. Interessant: Roma speelde dat jaar ook de finale, destijds ook tegen Liverpool, en Liverpool won na penalty’s. Zal de geschiedenis zich herhalen?

Ook de Europa League heeft twee mooie affiches met Salzburg – Marseille en Atlético Madrid – Arsenal. Dit laatste duel zou zelfs de Champions League waard zijn. Salzburg heeft zeker zijn plaats verdiend in deze ronde, na overwinningen op Dortmund en Lazio Roma. In de groepsfase wisten ze al te winnen van Marseille, dus het is zeker mogelijk dat de Oostenrijkse droom helemaal tot in de finale gaat.

Free bet tot € 20

Natuurlijk zullen deze wedstrijden zeer spannende bedoeningen worden, maar wat als je nog dat extra beetje spanning wil bijbrengen in jouw ervaring met deze matchen? Dan is het altijd leuk om een gokje te wagen, en dankzij de speciale aanbieding die nu geldt bij Unibet is dit dan ook één van de beste bookmakers om je weddenschappen te plaatsen. Je krijgt namelijk een free bet tot € 20 als je een combinatieweddenschap plaatst op de Champions en/of Europa League.

Je combiweddenschap moet wel minstens twee matchen bevatten van de Champions en/of Europa League, en de odds moeten minstens 1.40 zijn. Ook geldt er een minimuminzet van € 5. Goed om te weten: zowel pre-match weddenschappen als live weddenschappen tellen mee voor deze promotie. Afhankelijk van het bedrag dat je inzet krijg je na afloop van de wedstrijden een gratis weddenschap tot € 20 toegekend op jouw account bij Unibet.

Ontvang een free bet tot € 20 met combinatieweddenschappen bij Unibet