Naar inhoud gaan

Groots winnen met het voorspellen van doelpunten bij bwin

Groots winnen met het voorspellen van doelpunten bij bwin

Spelers bij bwin kunnen genieten van een heel erg leuke nieuwe functie die recent geïntroduceerd is: de Predictor. Het opzet van deze nieuwe functie is spelers een kans te geven om een extra grote prijs te winnen op een leuke en spannende manier. Je kan namelijk een cashprijs van € 100.000 winnen. Om deze gigantische prijs te winnen moet je voorspellen wanneer de eerste goal zal gescoord worden in twee wedstrijden die door bwin worden uitgekozen.

Elke speler met een account bij bwin krijgt deze eerste voorspelling gratis. Daarna krijg je een extra voorspelling voor elke schijf van € 10 die je inzet op sportweddenschappen met odds van minstens 1.70. Op deze manier kan je tot 25 extra voorspellingen winnen per dag. Je kan een voorspelling plaatsen vanaf de maandag van de actieweek om 12:00 tot wanneer de wedstrijden die je moet voorspellen beginnen. Deze week komen de wedstrijden Lazio – AC Milaan en Schalke 04 – Stuttgart in aanmerking.

Als je effectief de exacte tijd van de eerste goal weet te voorspellen tot op de minuut en de seconde, win je een prijs tot € 100.000 cash. Let wel op, own goals tellen ook mee als de eerste goal van de wedstrijd. Als er meer dan één winnaar is, wordt de prijs verdeeld onder alle winnaars. Als er niemand het exacte tijdstip van de eerste goal weet te voorspellen, wordt de prijs toegevoegd aan de prijs van de volgende week. Je maakt ook het beste al je voorspellingen op, want de voorspellingen die je nog over hebt worden niet overgedragen naar de volgende Predictor.

Voorspel het eerste doelpunt en win tot € 100.000