Naar inhoud gaan

Historisch e-sports toernooi bij Unibet

Historisch e-sports toernooi bij Unibet

Op 16 juli is het zover: dan gaat de PGL 2017 gaat van start. Als je niet weet wat de PGL is, het is één van de grootste evenementen binnen e-sports waarbij de 16 beste teams van de wereld het tegen elkaar opnemen in een potje Counter Strike: Global Offensive. De 16 teams worden opgedeeld in vier groepen van vier en spelen zo tegen elkaar. Na drie wedstrijden zal duidelijk worden wie doorgaat en wie wordt uitgeschakeld. Teams die worden uitgeschakeld in de groepsfase worden terug uitgenodigd voor de kwalificatie van het volgende grote toernooi. De teams die doorgaan naar de play-offs nemen ook automatisch deel aan het volgende grote toernooi. De play-offs verlopen als een normaal eliminatietoernooi, met een kwartfinale, een halve finale en een finale.

Naar aanleiding van dit grote toernooi komt Unibet met een paar promoties. Zo kan je de PGL 2017 via live stream volgen via Unibet. Doordat de live stream ook iets vlugger loopt dan de live stream van Twitch, kan je beter en vlugger inspelen op gebeurtenissen in de wedstrijden met live weddenschappen. Ook is de live stream voorzien van commentaar. Dit is trouwens een historische gebeurtenis: het is de eerste keer dat er bij Unibet e-sports via de live stream uitgezonden worden.

Free bet van € 2 voor PGL 2017

Ook is het mogelijk om je aan te melden voor een free bet van € 2. Hiervoor hoef je je simpelweg in te schrijven voor de promotie. Aan de start van de PGL 2017 wordt jouw free bet dan aan jouw account gecrediteerd. Met deze free bet kun je vervolgens inzetten op elke wedstrijd in de PGL 2017.

Totale prijzenpot van € 5.000

De laatste, en misschien wel grootste promotie, is het toernooi dat door Unibet wordt georganiseerd. Er is namelijk een heus e-sports wedkampioenschap, gelinkt aan de PGL Majors. Je kan de hoofdprijs van € 1.000 van een totale prijzenpot van € 5.000 winnen. Je moet de meeste punten behalen om aan de kop van het klassement te eindigen. Punten kan je behalen door winnende weddenschappen te plaatsen op de PGL Majors. De punten die je verdient worden berekend als volgt: inzet maal aantal weddenschappen maal totale odds. Let wel op, de totale odds moeten minstens 1.40 om geldig te zijn. Als je dus bijvoorbeeld € 20 inzette op twee weddenschappen met totale odds van 2.00, verdien je 80 punten.

Ontvang de free bet en neem deel aan dit wedkampioenschap