Naar inhoud gaan

Inzetten zonder risico op matchen zonder risico bij Circus.be

Circus.be logo

In de aanloop naar het WK 2018 moet een ploeg zich natuurlijk voorbereiden, en welke voorbereiding is beter dan vriendschappelijke matchen tegen andere nationale ploegen. Deze krachtmetingen van internationaal niveau zijn natuurlijk niet alleen een ideale opportuniteit om het niveau van je ploeg in te schatten, maar natuurlijk ook om een gokje te wagen.

In het kader hiervan heeft Circus.be een leuke promotie staan: door een gokje te wagen en te verliezen win je namelijk een free bet. De promotie loopt van 20 tot en met 23 maart 2018.


Welke wedstrijden komen voor deze promotie in aanmerking?

Drie internationale vriendschappelijke wedstrijden komen in aanmerking voor deze promotie: Italië – Argentinië, Nederland – Engeland en Frankrijk – Colombia, stuk voor stuk matchen met een interessante dimensie eraan verbonden.

Zowel Italië – Argentinië als Nederland – Engeland zijn twee duels die niet mis zouden staan op de eindrondes van het WK, maar aangezien zowel Nederland als Italië zich verrassend genoeg niet kwalificeerden zijn deze duels gedegradeerd tot niet meer dan vriendschappelijke wedstrijden. Toch betekent dit niet dat het niet minder interessant zal zijn om deze duels te volgen, aangezien de ploegen in kwestie nog steeds over een meer dan degelijke kwaliteit beschikken.

De Argentijn Lionel Messi en de zijnen zullen zich op een sterke manier willen voorbereiden om hun rol als één van de favorieten te vervullen. Ook Engeland zal zoveel mogelijk voorbereiding nodig hebben, om de tegenvallende resultaten op vorige toernooien te compenseren. Frankrijk is één van de outsiders voor de eindwinst, en dat valt vooral te danken aan de diepte die ze genieten op vrijwel elke positie op het veld. Om de bankzitters op te warmen, of de jeugd een kans te geven, is een oefeninterland tegen Colombia dan ook een slimme zet.

In het kader van deze internationale vriendschappelijke wedstrijden lanceert Circus.be een leuke actie. Met deze actie wed je namelijk tot € 25 op deze vriendschappelijke wedstrijden, en dat zonder risico. Eens je je weddenschap vanaf € 5 plaatst op één van de drie matchen die in aanmerking komen moet je er enkel voor kiezen om deel te nemen aan de promotie. Als jouw voorspelling voor de match waarop jij had gewed niet uitkomt, krijg je je inzet tot € 25 terugbetaald in de vorm van een free bet. Zo hoef je zelf niks te verliezen bij deze vriendschappelijke wedstrijden.

Wed tot € 25 risicovrij op de interlands bij Circus.be