Naar inhoud gaan

KAA Gent – FC Flora Tallinn Conference League weddenschappen en pronostieken

KAA Gent – FC Flora Tallinn Conference League weddenschappen en pronostieken

Tijdens deze groepsfase, waar KAA Gent in groep B speelt, spelen de verschillende clubs binnenkort de zesde speeldag van de Conference League. Zo staat Gent tegenover FC Flora Tallin op donderdag 9 december 2021 om 18u45. Deze match spelen ze in hun thuisbasis, de Ghelamco Arena in Gent. Gent staat momenteel eerder bovenaan het klassement met drie gewonnen matchen, terwijl Tallinn onderaan bengelt met slechts één gewonnen match.

Binnen groep B staat KAA Gent op de eerste plaats met tien punten dankzij drie gewonnen matchen, één gelijkgespeelde match en één verloren match. De eerste gewonnen match voor Gent was op de eerste speeldag tegen FC Flora Tallinn met 0-1. De Estlandse club staat binnen groep B slechts op de derde plaats met vijf punten door twee verloren en twee gelijkgespeelde matchen. Ook buiten deze wedstrijd doet Gent het beter dan Tallinn. Zo heeft Gent al meerdere keren de groepsfase behaalt van verschillende Europese wedstrijden, terwijl dit de eerste keer is dat Tallinn het zo ver schopt.

Beste odds, quoteringen voor KAA Gent – FC Flora Tallinn

Bookmakers KAA Gent Gelijkspel FC Flora Tallinn Sportweddenschappen

betFIRST

1.26 5.50 8.50 Wedden

Unibet

1.30 5.25 9.00 Wedden

Bet777

1.25 4.80 8.00 Wedden

bwin

1.32 5.25 8.75 Wedden

Circus.be

1.33 5.35 9.25 Wedden

Betway

1.30 5.25 8.00 Wedden

Ladbrokes

1.30 5.00 9.00 Wedden

Napoleon Sports & Casino

1.30 5.25 9.00 Wedden

Volgens de bookmakers zal de geschiedenis zich herhalen en wint KAA Gent de match van FC Flora Tallinn. Het verschil tussen de quotering is groot, wat een winst voor Gent duidelijk voorspelt. Met een maximale quotering van 1.33 is de kans heel groot dat Gent wint. De kans op winst voor Tallinn is klein, met een maximale quotering van 9.25. Ook een gelijkspel is niet waarschijnlijk, want die maximale quotering ligt op 5.50.

Naast meer gewonnen matchen, heeft KAA Gent ook minder tegengoals ontvangen dan FC Flora Tallinn. Met slechts twee tegengoals voor Gent en zeven voor Tallinn is het duidelijk dat de Belgische ploeg een sterkere speler is dan de Estlandse. Zo scoorden de Belgen vijf goals. Twee ervan zijn gemaakt door de Belg Sven Kums en één was een owngoal van Pavlos Korrea, een verdediger van het Cypriotische Anorthosis Famagusta FC. De Esten scoorden ook vijf goals, waarvan twee gemaakt werden door de Est Rauno Sappinen. Voor eenzelfde aantal goals hadden de Esten 60 pogingen nodig terwijl de Belgen er 77 nodig hadden. Toch scoorden de Belgen meer on target, maar werden ze vaker afgeblokt. Over het algemeen kan Hein Vanhaezebrouck, de trainer van KAA Gent, tevreden zijn over zijn ploeg. Jürgen Henn zal Tallinn sterk moeten aanmoedigen.