Naar inhoud gaan

Kijk in je kristallen bol bij Unibet, haal € 50.000 binnen

Kijk in je kristallen bol bij Unibet, haal € 50.000 binnen

Wedden op sport is altijd wel een beetje giswerk, maar dat kan vergemakkelijkt worden door naar trends, historiek en statistieken te kijken. Aan de hand van al deze criteria kan je dan een educated guess maken, en je weddenschap plaatsen. Welnu, Unibet lanceert een fameuse wedstrijd voor zij met een echte kristallen bol, of zij die goed zijn in giswerk! Je kan door een simpele voorspelling te plaatsen namelijk € 50.000 winnen.

Voor deze wedstrijd heb je enkel een account bij Unibet nodig. Vervolgens moet je je inschrijven om deel te nemen aan deze wedstrijd, waarna je één gratis voorspelling krijgt. De voorspelling die je moet plaatsen is wanneer het eerste doelpunt valt en wie dat eerste doelpunt scoort in de match tussen Racing Genk en Anderlecht op 26 februari 2017. Je kan ook een tweede en derde voorspelling winnen, zodat je meer kans maakt op die hoofdprijs. Je kan deze extra voorspellingen winnen door telkens minstens € 25 in te zetten op voetbalwedstrijden bij Unibet. Als jouw voorspelling juist is, win je de hoofdprijs van € 50.000.

De trend van de laatste jaren is dat Anderlecht in eigen thuisbasis wint of gelijkspeelt tegen Racing Genk. De laatste keer dat Racing Genkt wist te winnen in het Constant van den Stockstadion was in Play-Off 1 van het seizoen 2012-2013. Toen werd er met 1-2 cijfers gewonnen door Genk. Trends kunnen echter doorbroken worden, dat bewees Anderlecht al eerder dit seizoen. Anderlecht heeft een niet al te beste geschiedenis in het stadion van Racing Genk. Eerder dit seizoen wonnen ze echter met 0-2 cijfers, in Genk.

Zowel Anderlecht als Racing Genk hebben grote belangen bij deze wedstrijd. Anderlecht zal de kleine kloof tussen koploper Club Brugge en henzelf willen overbruggen. Racing Genk daarentegen vecht nog steeds voor die plaatsen in Play-Off 1. Die strijd is nog lang niet beslecht, met nog 5 wedstrijden voor Oostende, Gent, Charleroi, Mechelen en Charleroi, en nog maar 4 voor Genk. Al deze ploegen maken nog kans op een plaats in de belangrijkste play-off, en de kloof tussen vierde plaats Oostende en achtste plaats Mechelen bedraagt maar vier punten. Alles is dus nog mogelijk.

Win € 50.000 met een voorspelling op Gent-Anderlecht