Naar inhoud gaan

Kop een ontmoeting met Ronaldinho binnen bij Circus.be

Kop een ontmoeting met Ronaldinho binnen bij Circus.be

Om Ronaldinho te kennen, hoef je zelfs geen voetbalfanaat te zijn. Maar ben je dat wel, dan heeft Circus.be goed nieuws. De levende voetballegende tekende immers recent een partnercontract bij Circus. Het casino sponsort ook al jarenlang Standard Luik en sloot in het seizoen 2021/22 een partnership met KAA Gent. De samenwerkingen worden uitgebreid gevierd, en Circus zet de toon vanaf het begin.

Op 21 september 2022 vindt namelijk de Circus Cup plaats. In de Ghelamco Arena nemen de twee sponsorclubs KAA Gent en Standard het tegen elkaar op. Ook Ronaldinho, de gloednieuwe Circus-ambassadeur, staat op het veld. Je woont deze unieke vriendenmatch gratis bij. Deze staat bovendien volledig in het teken van spelplezier en de fans. Zij kiezen zelf de prijs die ze als supporter van het winnende team mee naar huis nemen. De gratis tickets zijn verkrijgbaar in de ticketshop van KAA Gent.

Meet & Greet

Alsof de Circus Cup op zich nog niet genoeg is om naar uit te kijken, kun je ook een ontmoeting met Ronaldinho en een gesigneerd shirt in de wacht slepen. Circus deelt drie keer twee plaatsen uit. Ben jij de allergrootste fan? Dan heb je een streepje voor, want om een plaats te bemachtigen vul je de R10 quiz in. Wie dat doet zonder fouten, maakt kans om uitgeloot te worden. Op het Instagram account van Circus zullen eveneens wedstrijden verschijnen waarmee je kans maakt op een ontmoeting en het shirt. Deelnemers met minder geluk aan hun zijde, gaan niet met lege handen naar huis. Iedereen die de quiz invult, krijgt namelijk 100 coins. Met Ronaldinho als brand ambassador mag je er zeker van zijn dat er nog veel mooie promoties zullen volgen.

Trotse partner

Als trotse partner van Standard Luik en KAA Gent voorziet Circus exclusieve voordelen op de weddenschappen van haar teams. De broker garandeert je niet alleen de beste noteringen op de clubs, maar verhoogt ook het bedrag via BetXtra. Daarnaast worden er jackpots voorzien. Winnen beide teams op dezelfde dag, dan worden de prijzenpotten nog meer gevuld. Met een speciale combi wed je zowel op Standard als op Gent. Win je, dan krijg je een ticket voor de loting van een megajackpot.

Gratis Circus Cup en ontmoeting met Ronaldinho

Woon de vriendenmatch tussen Standard Luik en KAA Gent gratis bij, zie Ronaldinho spelen en maak kans op een unieke ontmoeting bij Circus.be.

Woon de Circus Cup bij en win een ontmoeting met Ronaldinho