Naar inhoud gaan

KRC Genk – Royal Antwerp FC Pro League 2023 weddenschappen en pronostieken

Wedstrijd KRC Genk – Royal Antwerp FC Pro League 2023 weddenschappen en pronostieken
Jupiler Pro League
Speeldag 6 van de play-offs
04/06/2023
Cegeka Arena
Genk, België
18:30
TV uitzender: Eleven
Statistieken H2H
Matchen: 19
Winst KRC Genk – 8 | Gelijkspel – 5 | Winst Royal Antwerp FC – 6
Ranking: KRC Genk 3de (42 punten) | Royal Antwerp FC 1ste (45 punten)

Het is alweer de laatste wedstrijd van de Jupiler Pro League Champion’s play-offs en het markeert het einde van dit 120ste seizoen van de First Division A. Binnenkort zullen we weten welke ploeg tot Belgisch kampioen gekroond zal worden. De vier finalisten hebben hard gestreden en hun uiterste best gedaan om als eerste te eindigen. Misschien zal de rangschikking veranderen met de twee laatste wedstijden op 4 juni 2023. Enerzijds staat KRC Genk tegenover Royal Antwerp FC, anderzijds speelt Royale Union Saint-Gilloise tegen Club Brugge.

Royal Antwerp FC, als huidige competitieleider, is favoriet om de play-offs te winnen. De Antwerpse club won immers de eerste wedstijd tegen KRC Genk. Maar de terugwedstrijd op zondag 04/06 vindt plaats in het thuisstadion van Genk, de Cegeka Arena. Dit thuisvoordeel kan de situatie veranderen, wat Genk nodig heeft. Van de vier ontmoetingen tussen beide ploegen in 2023 heeft Antwerpen alle wedstrijden gewonnen.

Helaas kan KRC Genk niet meer rekenen op hun uitstekende spits Paul Onuachu, die voorafgaand aan de play-offs werd getransfereerd. Dat verklaart wellicht de val van KRC Genk van eerste in de reguliere competitie naar derde in de play-offs. Royal Antwerp FC is daartegen gestegen van derde naar de eerste plaats. De Antwerpse club beschikt over sterke en gemotiveerde spelers, zoals voormalig Rode Duivel Toby Alderweireld, spits Vincent Janssen en de beste doelman van het seizoen, Jean Butez.

Eén ding is zeker: er is nog niets beslist en de komende wedstrijden kunnen de rangschikking nog veranderen. De spanning is op zijn hoogtepunt. Welke ploeg wordt gekroond tot kampioen van First Division A? Bekijk de wedstrijd op zondag 04/06 en raadpleeg de beste websites voor sportweddenschappen om je voorspellingen te doen.

Circus.be odds voor KRC Genk – Royal Antwerp FC

Wedden op Circus.be
Winnaar
1 (KRC Genk) X (Gelijkspel) 2 (Royal Antwerp FC)
2.41 3.60 2.75
Beide teams scoren
Ja – 1.51 Nee – 2.50
Resultaat 1ste helft
1 (KRC Genk) X (Gelijkspel) 2 (Royal Antwerp FC)
2.85 2.32 3.15
Aantal doelpunten
Meer dan 2.5 – 1.60 Minder dan 2.5 – 2.35

Beste online bookmakers voor KRC Genk – Royal Antwerp FC

Circus.be Logo Toon dat jij de beste gokker bent op Circus.be door deel te nemen aan aangeboden toernooien van deze bookmaker. Ga de concurrentie aan met de rest van de spelers door weddenschappen te plaatsen op de deelnemende sportevenementen. Het is nooit te laat om mee te doen: schrijf je gratis in, plaats weddenschappen en stijg in het klassement om jouw deel van de prijzenpot te ontvangen, naast je winnende weddenschap. Bezoek Circus.be om te zien welke toernooien op dit moment actief zijn. Zijn er geen? Verhoog dan je kansen met BetXtra, om je potentiële winst te vermenigvuldigen.