Naar inhoud gaan

KV Kortrijk – Union Saint-Gilloise Pro League 2023 weddenschappen en pronostieken

KV Kortrijk – Union Saint-Gilloise Pro League 2023 weddenschappen en pronostieken
Jupiler Pro League
Speeldag 34
23/04/2023
Guldensporenstadion
Kortrijk, België
18:30
TV uitzender: Eleven
Statistieken H2H
Matchen: 6
Winst KV Kortrijk – 1 | Gelijkspel – 0 | Winst Union SG – 5
Ranking: KV Kortrijk 14e (31 punten) | Union Saint-Gilloise 2de (72 punten)

KV Kortrijk neemt het op tegen Royale Union Saint-Gilloise op 23 april in het kader van de First Division A. Momenteel, houdt Royale Union SG de 2de positie met 72 punten, terwijl KV Kortrijk op de 14de plaats staat. Met het einde van de reguliere competitie in zicht, zal Royale Union SG hun positie kunnen behouden?

Royale Union SG is een favoriet voor deze wedstrijd, omdat ze 12 van de laatste 20 wedstrijden hebben gewonnen, tegenover 7 voor KV Kortrijk. Maar de Kortrijkse club ontvangt vrijdag haar tegenstander in het Guldensporenstadion in Kortrijk, hun thuisstadion, wat de match in evenwicht zou kunnen brengen. Echter heeft KV Kortrijk in het verleden nog maar een wedstrijd gewonnen tegen Royale Union SG, wat suggereert dat het een uitdagende match zal worden.

Tegelijkertijd wordt er een andere beslissende wedstrijd gespeeld: Sporting Charleroi staat tegen KRC Genk, eerste van de rankschikking. Wie zal de eerste plaats behalen in de ranking van de reguliere competitie? En wie zal de play-offs in juni winnen?

Circus.be odds voor KV Kortrijk – Union Saint-Gilloise

Wedden op Circus.be
Winnaar
1 (KV Kortrijk) X (Gelijkspel) 2 (Union SG)
5.75 4.50 1.51
Beide teams scoren
Ja – 1.75 Nee – 2.05
Resultaat 1ste helft
1 (KV Kortrijk) X (Gelijkspel) 2 (Union SG)
5.45 2.43 1.98
Aantal doelpunten
Meer dan 2.5 – 1.62 Minder dan 2.5 – 2.31

Beste online bookmakers voor KV Kortrijk – Union Saint-Gilloise

Circus.be Logo Wil jij de beste spelers vergelijken van beide ploegen? Circus.be is een van de beste sportweddenschappen sites voor de Jupiler Pro League. Naast het plaatsen van je betalende weddenschappen op het resultaat van de wedstrijd tussen KV Kortrijk en Union SG, kan je gratis deelnemen aan de Pro League Challenge. Dit is een promotie van Circus.be waar je gratis voorspellingen kan plaatsen en cash, coins of geschenken kan winnen. Geniet ook van BetXtra promoties om je winsten te maximaliseren. Op welk team wed jij aan het einde van de reguliere competitie?