Naar inhoud gaan

Live voetbal weddenschappen

Live voetbal weddenschappen

We weten allemaal hoe wedden in elkaar steekt. Je kiest een wedstrijd uit, je zet in op een overwinning van één van de twee ploegen of je kiest voor een specifieke wedstrijdgebeurtenis. Nadat de match afloopt weet je ook of je wint of niet. Maar wist je dat er nog een veel spannendere mogelijkheid is om op voetbal te wedden? Het is namelijk ook mogelijk om live te wedden op voetbalwedstrijden terwijl de match zich afspeelt. Je zet dan voornamelijk in op welbepaalde gebeurtenissen in de wedstrijd. Zo kan je onder andere wedden op wie de volgende goal scoort.

Live wedden is een middel om de spanning tijdens een voetbalwedstrijd nog meer op te drijven. Je kan zo ook extra winst maken, want als je een inzet plaatst voor de match en je wedt ook nog live, worden al je correcte weddenschappen uitbetaald, dus zowel je pre-match weddenschap als je live weddenschappen. Hetgeen live wedden nog aantrekkelijker maakt is dat je het altijd en overal kan doen. Je kan het doen in je zetel terwijl je de wedstrijd op tv kijkt, je kan de wedstrijd helemaal niet volgen en alsnog live inzetten en je kan zelfs live wedden terwijl je de match ook nog live in het stadion bekijkt.

Beste Online Voetbal Weddenschappen Site van 2024

  • 350+ games
  • Licentie: A+8109
  • Jackpots tot € 14 miljoen

Live wedden op voetbal bij online bookmakers

Vroeger was live wedden iets volledig nieuws, en was het dus nog bij niet veel online wedkantoren beschikbaar. Tegenwoordig kan je bij de meeste online bookmakers live weddenschappen plaatsen. Het is zelfs zo dat de meeste bookmakers een aparte kalender hebben met het overzicht van welke wedstrijden beschikbaar zullen zijn om live op te wedden. Hierop is dan ook te zien welke wedstrijden nu al live zijn en welke wedstrijden er nog aan zitten te komen. Verder is het ook meestal zo dat je live kan wedden op de meeste sporten waarop normaal gewed kan worden. Hierdoor heb je altijd een gigantisch assortiment aan wedstrijden waarop je live kan wedden.

Daarnaast kan je de wedstrijden vaak ook via live volgen de bookmaker waarbij je wedt. Meestal gebeurt dit door middel van een live feed waarin de gebeurtenissen worden weergegeven. Je hebt dan ook toegang tot de statistieken van de wedstrijd, zoals het aantal schoten op doel en het balbezit van beide ploegen. Aan de hand van deze statistieken kun je je weddenschappen dan aanpassen. Het kan ook dat je de wedstrijd kan volgen via een live video stream van de wedstrijd zelf. Dit is meestal het geval met grote wedstrijden, zoals wedstrijden op WK’s en EK’s, en de Champions League.

Wedstrategieën

Net zoals bij gewoon wedden zijn er verschillende strategieën met het live wedden op voetbalwedstrijden. Het spreekt voor zich dat je, net zoals bij gewoon wedden, het best van al enkel wedt op competities waar je wel degelijk verstand van hebt. Ga dus niet wedden op de Finse voetbalcompetitie als je eigenlijk nagenoeg niets weet over deze competitie. Het is eigenlijk aangeraden om één of twee competities uit te kiezen en je zoveel mogelijk te verdiepen in die competitie(s). Zo heb je een heel uitgebreide kennis die je kan gebruiken tijdens het wedden. Zo weet je ook direct welke ploeg afhangt van een bepaalde sterspeler, en daar kan je dan ook weer op inspelen als die speler niet meedoet.

Een van de meest gebruikte strategieën is om constant een bepaald percentage van je totale portefeuille in te zetten. Zo verlies je geen gigantische bedragen als je fout zit, en kan je bij winst toch rekenen op een mooi sommetje extra geld. Naarmate je portefeuille groeit, kun je zo steeds grotere bedragen winnen, maar ook verliezen. Juist daarom is het belangrijk dat je je goed informeert over de wedstrijd die je volgt en dat je een goed beeld hebt over de beide ploegen. Ook is het aangeraden om natuurlijk de match live te volgen. Zo kan je alles in het oog blijven houden en eventueel nog extra weddenschappen plaatsen.

Een populaire tactiek om tijdens de wedstrijd te wedden is om te wedden op hoeveel goals er zullen gescoord worden. Hiervoor is het opnieuw belangrijk om de match te volgen en om het aantal schoten op doel in de gaten te houden. Zo kun je een beeld vormen of het een open wedstrijd is of niet. Meestal zullen spelers die merken dat er in de eerste 20 minuten al veel schoten op doel zijn wedden dat er meer dan 2 of 3 doelpunten zullen vallen in de wedstrijd. Deze weddenschappen hebben meestal odds van rond de 1.50, dus je zult er niet heel vlug rijk mee worden, maar het is wel een goede aanvullende tactiek om eventuele verliezen in te halen.

Beste Online Voetbal Weddenschappen Site van 2024

  • 350+ games
  • Licentie: A+8109
  • Jackpots tot € 14 miljoen