Naar inhoud gaan

Live wedden op Circus.be

Wist je dat je op Circus.be niet alleen voor een match een weddenschap kunt plaatsen, maar ook live kunt wedden? Het is ongetwijfeld extra spannend om, terwijl je favoriete sporters aan het spelen zijn, in te schatten hoe de wedstrijd zich verder zal ontwikkelen en te wedden op de afloop. Op die manier volg je live de evolutie en kun je je weddenschap aanpassen aan de veranderende omstandigheden. Dit geeft een compleet nieuwe dimensie aan je weddenschappen.

Hoe werkt het? Heel simpel, je zoekt gewoon op Circus.be naar een wedstrijd waarop je live kunt wedden, je volgt de wedstrijd via je favoriete sportkanaal en je plaatst je weddenschap. De populairste sporten op Circus.be bieden allemaal live wedden aan. Voor voetbal gaat het onder andere om de Champions League, het Europees Kampioenschap en de Wereldbeker. Hou je van tennis, dan kan je live wedden op de ATP- en WTA-circuits en op de Grand Slams. Voor basketbal is er de NBA, maar ook Europese competities worden aangeboden. Ook ‘kleinere’ sporten bieden echter de mogelijkheid van live wedden: denk aan ijshockey, cricket of e-sports. Raadpleeg zeker de live-kalender om te checken op welke wedstrijden je kunt wedden.

Interessante elementen

Er zijn verschillende elementen die live wedden extra interessant maken. Eerst en vooral zijn er de progressieve noteringen. Dit betekent dat de bookmakers hun noteringen aanpassen aan het verloop van de wedstrijd. Raakt een sterspeler geblesseerd? Dan zullen de kansen van zijn team ongetwijfeld lager ingeschat worden. Het is aan jou om hierop in te spelen en te profiteren van de beste noteringen.

Ook is er een cash-out optie. Hiermee stel je je winst veilig of, in geval van verslechterende noteringen, beperk je je verliezen door je inzet op dat moment te cashen. Met Opti Odds verhoog je je noteringen door meer wedstrijden (miminum drie, maximum acht) toe te voegen. Tot slot wordt met BetXtra je inzet automatisch verhoogd bij bepaalde wedstrijden.

Wil je een extra uitdaging? Gok dan met een handicap. Hiermee geef je een bepaalde ploeg een virtuele voorsprong. Wanneer een bepaald team bijvoorbeeld een heel hoge kans heeft om te winnen, geef je de tegenstander een 2-0 voorsprong waardoor het andere team minstens drie keer moet scoren om te winnen.

Circus-app

We hebben allemaal onze smartphone constant bij de hand. Daarom kan het handig zijn om de Circus-app te downloaden. Op die manier heb je altijd een overzicht van je sportweddenschappen en de spelcatalogus van Circus.be in de buurt. Zo volg je ook op elk moment je persoonlijke winst. Door notificaties in te stellen, blijf je bovendien op de hoogte van alle nieuwe aanbiedingen en promoties van Circus.be. De app is beschikbaar voor zowel Apple als Android.

Live wedden op Circus.be

Op Circus.be plaats je niet alleen voor een wedstrijd, maar ook tijdens een wedstrijd een weddenschap. Pas je aan aan de progressieve noteringen en verhoog je winsten.

Wed live bij Circus.be