Naar inhoud gaan

Manchester City – Club Brugge Champions League weddenschappen en pronostieken

Manchester City – Club Brugge Champions League weddenschappen en pronostieken

Op woensdag 3 november 2021 zal Club Brugge alles uit de kast halen. Ze spelen dan om 21u in het Etihad Stadium tegen Manchester City als vierde wedstrijd tijdens de groepsfase van deze Champions League. Dit is al hun tweede wedstrijd tegen City – een ploeg waartegen Club al meer verloren heeft dan gewonnen. Kunnen ze het deze keer wel halen?

Club Brugge en Manchester City maken beide deel uit van groep A tijdens deze groepsfase van de wedstrijd. Daarin staat City momenteel ruim voor op Club dankzij hun twee gewonnen matchen. Met elf goals in het totaal doet City het ook beter dan Club’s vier goals. Waar Club wel hoger in scoort is het behalen van gele kaarten. Éder Balanta moet zo de wedstrijd vanop de bank bekijken omdat hij geschorst is nadat hij een derde gele kaart tijdens deze Champions League heeft gekregen. Hoewel Club en City nog niet vaak tegen elkaar gespeeld hebben, staat City ijzersterk waardoor Club alles uit de kast zal moeten halen om de match te winnen.

Beste odds, quoteringen voor Manchester City – Club Brugge

Bookmakers Manchester City Gelijkspel Club Brugge Sportweddenschappen

betFIRST

1.11 11.00 20.00 Wedden

Unibet

1.11 10.00 25.00 Wedden

Bet777

1.12 12.00 21.00 Wedden

bwin

1.13 8.50 23.00 Wedden

Circus.be

1.11 8.85 22.00 Wedden

Betway

1.10 9.00 23.00 Wedden

Ladbrokes

1.11 9.25 23.00 Wedden

Napoleon Sports & Casino

1.11 10.00 25.00 Wedden

Volgens de online bookmaker betFIRST heeft Manchester City de grootste kans om te winnen dankzij hun maximum quotering van 1.11. Club Brugge heeft een maximale quotering van 20.00, wat hen met een duidelijk verschil de verwachte verliezer maakt. Gelijkspel is volgens betFIRST ook mogelijk, maar de kans is klein, want dit heeft een maximum quotering van 11.00. De bookmaker gelooft het meest in een eindscore van 3:0, maar 2:0 is ook nog een reëel eindresultaat. De kans dat Club scoort, acht betFIRST heel klein.

Hoewel er niet gewed kan worden op wie doelpunten zal scoren, is het toch belangrijk om te weten dat de topscorer van Club Brugge, Hans Vanaken, en de topscorer van Manchester City, Riyad Mahrez, beide drie goals hebben gescoord tijdens deze Champions League. Toch heeft Club al zeven gele kaarten verzameld, terwijl City slechts vier. Waar je wel op kan wedden, is wie de eerste helft zal winnen. Ook hier acht betFIRST de kansen voor Club klein. Voor zowat alle weddenschappen vermoedt de bookmaker dat het ijzersterke Manchester City de grote winnaar zal worden. In dat geval blijft de club van Philippe Clement achter City in de ranglijst van groep A, op de derde plaats. Als Club de Champions League niet hierna al win beëindigen, zullen Mignolet en de andere Club-spelers een tandje bij moeten steken.