Naar inhoud gaan

NBA Weddenschappen

NBA Weddenschappen

De National Basketball Association of kortweg NBA is de meest prestigieuze basketbalcompetitie ter wereld. Het is één van de vier grootste leagues in Noord-Amerika. Sinds de oprichting in 1946 trekt de Amerikaanse competitie de beste basketbalspelers aan. Namen zoals Lebron James, Kobe Bryant, Shaquille O’Neal en Michael Jordan klinken je vast bekend in de oren. Het reguliere NBA-seizoen bestaat uit 82 wedstrijden die gespeeld worden door 30 teams. Na de reguliere competitie zijn er nog de play-offs waarin de uiteindelijke winnaar bepaald wordt. Net zoals bij andere sporten kan je ook wedden op de NBA. Kan jij voorspellen wie dit jaar kampioen wordt?

NBA

Afgelopen seizoen wonnen de Golden State Warriors hun zevende NBA-titel door de Boston Celtics met 4-2 te verslaan in de finale. Na twee verkorte seizoenen vanwege de COVID 19-pandemie keerde de NBA terug naar een regulier seizoen van 82 wedstrijden tussen half oktober en half april. Toch werden enkele wedstrijden uitgesteld door besmettingen. De Servische basketballer Nikola Jokic werd voor het tweede jaar op rij uitgeroepen tot beste speler van de NBA. De 27-jarige center van Denver Nuggets kreeg met afstand de meeste stemmen.

De Golden State Warriors veroverden afgelopen seizoen hun vierde titel in acht seizoenen. Volgens de bookmakers zouden ze wel eens dicht bij een vijfde titel in negen seizoenen kunnen komen. De Golden State Warriors zijn met andere woorden opnieuw favoriet voor de winst. Ook de Boston Celtics maken met een vrij jong team opnieuw een kans om dicht te eindigen.

NBA Online Wedden

Wedden op de NBA kan heel leuk zijn als je weet hoe de sport en het online wedden werkt. Er bestaan tal van manieren om jouw favoriete wedstrijd te voorspellen. Een eerste, evidente mogelijkheid is de Enkelvoudige Weddenschap waarbij je inzet op het winnende team. Wanneer er een aanzienlijk niveauverschil is tussen twee teams kan je ook inzetten met een Handicap. Hierbij krijgt de underdog een voordeel toegekend zodat het verschil kleiner wordt. Ook zijn er de NBA Totals waarbij je kan wedden op de totale score van een wedstrijd en de NBA Prop Bets waarbij je inzet op een bepaalde gebeurtenis. Bij NBA Futures voorspel je ook een gebeurtenis, maar hierbij doe je dat weken of zelfs maanden op voorhand. Kortom, er bestaan oneindig veel manieren om in te zetten op je favoriete NBA-wedstrijden.

Circus.be

Circus.be logo Bij Circus.be zijn de weddenschappen op de NBA een echte rage. Je kan er inzetten op de ultieme winnaar van de competitie, de beste speler, de teams die in de play-offs zullen belanden en nog veel meer. Je kan ook gebeurtenissen in specifieke wedstrijden voorspellen zoals het winnende team, de eindscore of het team dat leidt aan de rust. Bovendien beschikt de online bookmaker over systeem- en combiweddenschappen waarbij je op meerdere markten tegelijkertijd kan wedden. Bij een juiste voorspelling worden de noteringen vermenigvuldigd waardoor je meer winst maakt. Je kan ook in livemodus wedden op de wedstrijden van de NBA waarbij je profiteert van progressieve noteringen.

Unibet

Unibet logo Ook bij Unibet kan je inzetten op ‘s werelds grootste basketbalcompetitie. De NBA is goed voor tal van seizoensweddenschappen. Je kan inzetten op wie de verschillende conferences en divisions zal winnen en wie uiteindelijk de play-offs zal winnen en zich tot kampioen kroont. Bovendien kan je ook inzetten op wie de individuele prijzen zoals de Rookie of the Year en de 6th Man of the Year in de wacht zal slepen. Alle wedstrijden van de NBA zijn gratis te bekijken via de live streams van Unibet TV. Hierdoor kan je live weddenschappen plaatsen en hoef je geen seconde van de wedstrijd te missen.

Bet777

Bet777 logo De NBA valt onder de Topleagues van deze online bookmaker. Dat basket een populaire sport is om op te wedden blijkt ook uit de vele wedopties die beschikbaar zijn bij Bet777. Je kan er inzetten op specifieke wedstrijden, maar ook op tal van NBA Outrights. Zo kan je per deelnemend team voorspellen of het de play-offs zal halen of als het een bepaalde divisie zal winnen. Uiteraard kan je ook de uiteindelijke winnaar van de competitie voorspellen en kan je inzetten op de spelers waarvan je denkt dat ze individuele prijzen zullen winnen.